MIKSER KIDS MARKETPREMIJERNO IZDANJE „MIKSER KIDS MARKETA“

Kulturna organizacija Mikser pokreće novu platformu „Mikser Kids Market“, koja će svoju premijeru imati u nedelju, 13. oktobra. „Mikser Kids Market“ ima za cilj da postane glavna destinacija za sve Beograđane koji tragaju za unikatnim modnim predmetima za decu, originalnim i funkcionalnim komadima nameštaja, predmetima za kuću, kolekcionarskim primercima igračaka ili korišćenom, a očuvanom bebi opremom. „Mikser Kids Market“ nudi i bogat prateći program u vidu kreativnih i edukativnih radionica i prodajnih izložbi za najmlađe.
Mikser poziva sve, velike i male, koji se bave proizvodnjom igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, da se prijave za učešće na marketu, koje je za sve izlagače na prvom, promotivnom izdanju marketa besplatno.
Izlagači mogu da se prijave do četvrtka 10. oktobra u ponoć, slanjem e-mail-a na [email protected]. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili (linije) proizvoda, fotografiju proizvoda koji će biti izlagani uz prateći kratak opis i kontakt telefon, mejl, veb adresu (ukoliko postoji). Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1 m. Broj prodajnih mesta je ograničen, prijave podležu selekciji, a finalni spisak učesnika biće objavljen u petak 11. oktobra.

Povezana vest:  Ana Ljubinković i mladi dizajneri zvezde petog dana 38. Black'n'Easy Fashion Weeka

Program prvog „Mikser Kids Marketa“

„Spretni prstići u akciji“ – radionice za decu / 12 – 13.30 / 14.00 – 15.30 / 17 – 18.30
Ukoliko želite da vodite radionicu u kreativnom kutku pošaljite predlog / opis radionice na e-mail: [email protected].

„Trange-frange“ – kutak za prodaju i razmenu izgustiranih igračaka
Ovo je kutak Mikser House-a u okviru kojeg deca prodaju svoje stare igračke, knjige i druge „dragocenosti“ ili ih međusobno razmenjuju.

Povezana vest:  Otvara se novi šoping centar u prestonici, šoping centar „Stadion" – dve strasti na jednom mestu

„Mali veliki umetnici“ – napravi i prodaj
Ovo je kutak u kojem deca prodaju sopstvene umetničke i ručne radove, nastale u okviru kreativnih radionica u Mikser House-u ili svoje radove koje donose od kuće.

Ulaz na manifestaciju je slobodan za sve posetioce, a prvi „Mikser Kids Market“ se odvija u Karađorđevoj 46, 13. oktobra od 12 do 20 časova.

Povezana vest:  GALEB TE VODI NA MORE, IZLOŽBA NAGRAĐENIH RADOVA