Volum Express Big Eyes VizualPredstavljamo vam Maybelline New York Volum’ Express Big Eyes

Bilo da je u pitanju „priđi odmah“ pogled, zavodljivi treptaj ili pogled pun osmeha, krupne oči ga čine prosto neodoljivim. Ako biste pitali bilo koju ženu šta misli o svojim očima, svaka će vam priznati da potajno želi da ima malo krupnije oči. Srećom, pomoću šminke, to se može vrlo lako i postići.
Za postizanje efekta punog kruga, neophodno je istaći svaku trepavicu u krugu od 360⁰, tj. gornje i donje trepavice, što do sada, sa klasičnim maskarama nije bilo tako lako.
Maybelline New York ovih dana lansira svoju novu Volum’ Express Big Eyes maskaru, sa dvostrukom četkicom koja je posebno dizajnirana tako da lako ističe i gornje i donje trepavice. Sada se postiže i dva puta* krupniji izgled očiju.
*U odnosu na trepavice bez maskare

Povezana vest:  Aleksandra Perović cool prodavačica u adidas radnji u Delta City-u

Kako imaš divne, krupne oči!

Volum’ Express Big Eyes maskara je među prvima koja zadovoljava potrebe naglašavanja i gornjih i donjih trepavica. Nakon nanošenja maskare u dva koraka, inovativna četkica sa dva kraja naglašava trepavice i daje efekat punog kruga, koji čini oči dvostruko krupnijim*. Spiralna četkica za gornje trepavice svaku od njih pojedinačno izdiže na gore, od korena do vrhova, dok mini četkica za donje trepavice savršeno zahvata i najmanju trepavicu. Formula ne ostavlja grudvice, čak ni na donjim trepavicama. Volum’ Express Big Eyes maskara je dostupna u nijansi Very Black.

Big-Eyes-Pre-i-PosleDve četkice čine da oči deluju čak 2 puta krupnije*

Volum’ Express Big Eyes maskara je među prvima koja nudi dve četkice za prekrivanje svake trepavice u krugu oka, za postizanje 360⁰ volumena i duplo efektniji pogled. Patentirana četkica za gornje trepavice češljićima formira spiralu, koja tokom procesa nanošenja formule izdiže svaku trepavicu gurajući je u raznim pravcima. Time se postiže efekat „otvaranja“ oka. Osim toga, tu je i druga mini četkica (širine svega 2 milimetra), specijalno dizajnirana da može da nanese formulu na donje trepavice bez razmazivanja maskare ispod oka.
Obe četkice na trepavice nanose formulu, izdižu svaku trepavicu i postižu efekat „otvaranja“ oka.
Nakon nanošenja Volum’ Express Big Eyes maskare na gornje i donje trepavice oči deluju duplo krupnije.

Povezana vest:  Modna 2019. godina je već počela

Kako je nastala Big eye ideja?

Po čemu se razlikuje Volum’ Express Big Eyes maskara od konkurencije?
-Većina maskara imaju samo jednu četkicu, dok naša Volum’ Express Big Eyes maskara ima dve četkice, posebno dizajnirane da na najbolji način nanesu maskaru na donje I gornje trepavice.

Kako ste došli na ideju da kreirate posebnu četkicu za gornje i donje trepavice?
-Maybelline New York, kao lider na tržištu maskara, potpuno razume da „jedna veličina ne odgovara za sve“. Velika, gusta četkica je idealna za povećavanje dužine I volumena gornjih trepavica, ali može biti nezgodno koristiti je za nanošenje maskare na donje trepavice – posebno na one najmanje u uglovima očiju. Iz ovog razloga kreirali smo posebnu četkicu za donje trepavice.

Povezana vest:  Venčali se glumci Ijan Samerholder i Niki Rid

Na koji način formula odgovara i jednoj i drugoj četkici?
-Formula je kreirana tako da se sa svakom od četkica boja lagano nanosi na trepavice, od korena do vrhova. Uz ovu formulu bogatu polimerima i dve četkice, veoma je lako dobiti uokviren, dva puta izraženiji pogled sa savršeno prekrivenim trepavicama.