VICHY XMAS boxIdealan Vichy poklon za vašu kožu

1931. godina obeležava nastanak Laboratorija Vichy i zlatno doba Vichy Spa odredišta u Francuskoj. Kako bi se prisetile tih vremena Laboratorije Vichy su uz pomoć francuskog ilustratora osmislili 4 poklon kutije inspirisane prazničnim danima i zimskim mesecima u Vichy Spa centru. Odaberite idealan poklon za Vašu kožu – Vichy proizvode za rutinu čišćenja, transformacije i nege lica. Uz kupovinu dva Vichy proizvoda za Vašu idealnu rutinu nege Vichy Vam poklanja 1931 poklon kutiju.
Personalizovani ritual čišćenja, transformacije i nege lica je ključna tajna za otkrivanje idealne kože. Prvi korak za postizanje lepote idealne kože je čišćenje:

1.ČIŠĆENJE: Idealna koža je čista i zdrava koža oslobođena negativnih činilaca kao što su zagađenje vazduha, mrtve ćelije, šminka i sebum. Ovaj prvi korak u rutini nege lica obuhvata svakodnevno korišćenje idealnog proizvoda za čišćenje lica za određen tip kože i Vichy termalne vode koja svojim umirujućim i obnavljajućim sastojcima vraća lepotu i zdravlje koži.

Povezana vest:  ALEKSANDAR DUNIĆ VAS POZIVA NA GASTRO SREM

2. TRANSFORMACIJA: Drugi korak u rutini nege lica je transformacija kože – ovaj korak zahteva visoko koncentrisane formule kakvi najčešće jesu serumi. Proizvod koji deluje od prve kapi za preoblikovanje kože iznutra prema spolja je neizostavan deo Vichy rituala za postizanje idealnog tena i kože lica.

3. NEGA: Ovaj važan korak pruža hidrataciju i hrani kožu aktivnim sastojcima kako bi koža iz dana u dan bila zdrava i očuvana. Vichy je osmislio različite linije koje sadrže najprikladniju negu za svaki tip kože kako bi svaka žena mogla da dostigne svoj ideal kože lica.

ČIŠĆENJE: PRVA TAJNA ZA OTKRIVANJE IDEALNE KOŽE
Linija proizvoda PURETE THERMALE u potpunosti i uz maksimalnu toleranciju uklanjaja šminku i ostale nečistoće i kroz dubinsko čišćenje dopušta koži da ponovno diše. Linija PURETE THERMALE sastoji se od proizvoda za brzo čišćenje i uklanjanje šminke (3 u 1 micelarni rastvor i 3 u 1 mleko), proizvoda za čišćenje osetljive suve kože (umirujuće mleko i umirujući losion) i proizvode za čišćenje osetljive normalne do mešovite kože (osvežavajuće mleko i osvežavajući losion). Takođe sadrži proizvode za dodatnu negu (pena za čišćenje i kremasti piling) i proizvode za područje oko očiju (umirujuća nega za čišćenje osetljivih očiju i nega za uklanjanje vodootporne šminke).

Povezana vest:  MANGO - prolećna modna uvertira

VICHY 1931 LIMITED EDITION POKLON AKCIJA u Vichy partner apotekama
1931. godina ne obeležava samo nastanak Laboratorija Vichy već i zlatno doba Vichy Spa odredišta. Kako bi se prisetili samih početaka Laboratorije Vichy su uz pomoć francuskog ilustratora Bertranda de Miollisa osmislili 4 posebne metalne kutije inspirisane prazničnim danima i zimskim mesecima u Vichy Spa centru. Bakarna boja kutija je prepoznatljiv materijal Laboratorija Vichy jer je istorijski korišćen za crpljenje Vichy termalne vode iz zemlje zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima. Ove zime, uz kupovinu dva Vichy proizvoda* za idealnu rutinu nege Vichy poklanja ekskluzivnu 1931 Limited Edition metalnu kutiju. Sakupite sve 4 predivne kutije sa raznim Vichy motivima za svoj užitak ili obradujte prijateljicu, sestru, majku ili Vama dragu osobu! Ponuda je dostupna u ovlašćenim Vichy partner apotekama i traje do isteka zaliha.

Povezana vest:  Novinari Marija Lazić i Miloš Maksimović okupili timove za WE RUN BELGRADE trku

* Kutija se dobija prilikom kupovine 2 Vichy proizvoda za negu lica i/ili čišćenja lica, izuzev Aqualia nege za usne. Akcija traje do isteka zaliha i dostupna je u ovlašćenim Vichy partner apotekama.