NDF UtoplimoDecu-7615Fondacija Đoković organizovala akciju „Utoplimo decu“

Fondacija „Novak Đoković“ organizovala je danas u tržnom centru „Delta siti“ akciju „Utoplimo decu“ tokom koje je sakupljana zimska garderoba i obuća za decu i mlade u Svratištima u Beogradu.
Predsednica fondacije Jelena Ristić rekla je da je zadovoljna odzivom građana koji su učestvovali u toj humanitarnoj akciji.
-Došli smo da pružimo šansu građanima da doprinesu utopljavanju dece koja žive na ulicama. Mi smo akciju pokrenuli sa namerom da Svratištu pomognemo da utopli decu, a dobili smo i podršku partnera, koji će nam pomoći da prevezemo robu na destinicije gde je potrebno. Narod se odazvao u velikom broju i zadovoljni smo jer dolaze deca, bake i deke koji su srećni jer mogu da doprinesu ovakvoj akciji – rekla je Jelena Ristić.

Povezana vest:  Voditeljka Jelena Žeželj lumpovala na oproštajnoj žurki, seli se kod dečka u Ameriku

NDF UtoplimoDecu-7563Ona je naglasila da su ljudi uzbuđeni jer su dobili šansu da učestvuju u humanitarnoj akciji, kao i da svaka pomoć puno znači.
Fondacija „Novak Đoković“ već je organizovala projekte kao što su otvaranje vrtića u nerazvijenim opštinama u Srbiji, ojačavanje porodica kroz podršku Ministarstva za rad, zaposljavanja i socijalne politike.
Fondacija najboljeg srpskog tenisera organizovala je u septembru u Njujorku dobrotvornu večeru na kojoj je prikupljeno 2.5 miliona dolara za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Povezana vest:  DUNĐERSKI PIVO – KVALITET BEZ KOMPROMISA