Volumifique linijaOtkrivamo vam novu ekspertizu u nezi tanke kose – Volumifique linija, iz Kérastase grupe Resistance

Sa poslednjim svetskim trendovima za kosu, Kérastase i Laboratorije Recherche Avancée L’Oréal nastavljaju da oduševljavaju sa inovacijama i ekspertizom u nezi kose. Ovoga puta, nešto potpuno novo u nezi tanke kose: Volumifique linija, iz Kérastase grupe Resistance koja nam donosi inovaciju volumena. Prva linija koja obezbeđuje teksturu kose laku za oblikovanje i osećaj lepršavosti. Posvećeni tankoj kosi, nova generacija aktivnih sastojaka su povezani sa laganim teksturama. Kosa kao da je ponovo obnovljena od korena do krajeva sa takvim volumenom da postaje veoma laka za oblikovanje.
Linija proizvoda koja donosi kosi lepršavost i volumen od korena do krajeva se bazira na potpuno novoj tehnologiji kako bi se stvorila masa kose i generisao volumen, a za rezultate dobila bujnost i sjaj.
Sistem Ampliflex – Celulozni prah omogućuje fizički efekat bubrenja celuloze u dodiru sa vodom.
Intra-Cylane – za strukturno pojačanje kose.
Katjonski polimer –Formula koja obezbeđuje lepršavost sa dodatnim sjajem na definisanim osetljivim zonama.
KOSA PONOVO OTKRIVA LAKOĆU I SJAJ SA NEVEROVATNOM MOGUĆNOŠĆU LAKOG OBLIKOVANJA.
Posebno kreirana L’Oréal Advanced istraživanja kreiraju STYLIGHT® Teksture koje se nalaze u sklopu Volumifique linije proizvoda. Lagane teksture eliminišu potrebu da se pravi kompromis između volumena i lepršavosti.
Trenutni rezultati: Kosa kao da je podignuta iz korena. Bujna je i laka. Dan za danom, sjaj, lepršavost i volumen su naglašeni.

Povezana vest:  OMV Srbija donirala 10.000 evra za podršku u borbi protiv Covid-19 epidemije

Resistance Volumifique Kupka 250ml
Kupka za efekat bujne kose. Obnavlja i harmonizuje kosu dajući joj dugotrajan volumen lagan kao pero. Namenjena je za tanku kosu. Uputstvo za upotrebu: Nanesite na vlažnu kosu. Umasirajte, a zatim isperite.

Resistance Volumifique Gel za negu 200ml

Gel za efekat bujne kose. Daje tankoj kosi bujnost, volumen i lepršavost. Uputstvo za upotrebu: Nanesite na šamponiranu i ispranu kosu. Umasirajte na dužinama i krajevima. Ostavite da deluje 2 do 3 minuta, a zatim isperite.

Povezana vest:  Sedam trikova za testeninu kao večeru tokom radne nedelje u koje se dijetetičari kunu

Resistance Volumifique Volume Expansion Spray 125ml

Sprej za ekspanziju volumena. Obezbeđuje i zadržava volumen. Kosi daje mekoću i sjaj. Sa antistatičnim efektom. Uputstvo za upotrebu: Nanesite na vlažnu kosu na koren i po celoj dužini. Ne ispirajte. Stilizujte kosu kao i obično.

Resistance Volumifique Amplfying Mousse

Pena za volumen. Štiti od feniranja i ima antistatičan efekat. Sjaj i prirodan dodir. Uputstvo za upotrebu: Promućkajte bocu pre upotrebe. Nanesite penu na vlažnu i izfrotiranu kosu. Ne ispirajte. Stlizujte po običaju.

Povezana vest:  Opada prodaja časopisa u SAD