fashion_company_fwFashion Company predstavio svoje brendove na Beogradskoj nedelji mode

 

Fashion Company je tradicionalno na Beogradskoj nedelji mode predstavio poznate brendove i  stiliste koji su za svoju klijentelu prikazali modele brendova Replay, Miss Sixty, Energie.Upravo ovi brendovi su zaslužni što je sinoć u prvim redovima bila prisutna ona kultna „Beogradska VIP elita“ ali  i neizvesnost od onoga šta je apsolutni trend ove sezone, proleća i leta. I naravno, nisu razočarali. Replay je u velikom, zapravo svom prepoznatljivom stilu otvorio reviju. Boško Jakovljević,zaštitno lice Replay-a i stilista revije, smatra da “Replay  odeću možete nositi svaki dan i u svim prilikama počevši od posla,opuštenog popodneva do trendi partija i pri tom izgledati savršeno . Efekat iznošenosti na farmerkama je sastavni deo moje fashion  kombinacije ,a tako i savremenog muškarca koja mu daje originalnost i lični pečat.  Replay stil i pojava  treba da otkriju optimističnu,bezbrižnu i  neopterećenu osobu.U drugom delu kolekcije predstavljen je We Are Replay, dizajnerska kolekcija ručno rađena koja svojim efektnim detaljima i specijalno tretiranim materijalima predstavlja upečatljiv stil prve linije Replay brenda. Ovu kolekciju su nosile naše poznate lepotice : Jovana Janković, voditeljka, Marija Maćić-Tarlać, manekenka i Jana Milić, glumica.

Povezana vest:  Otvoren prvi šoping centar Plaza u Srbiji

Replay devojka koju je stilizovala Tijana Pavlov je ,međutim, suptilna mešavina novog-nomadskog stila i kombinacije romantično- boemskog načina života. Tijana je u svom stajlingu koristila kratke i duge haljine kao i različite „fitove“jeans-a : od „boy-fit-a“ do „slim fit-a“,vodeći računa da je figura ženstvena i inspirisana 80-im i etno-šik motivima, fluorescentnih i izbledelih boja sa puno detalja .

fashion_company_fw_1Miss Sixty bio nešto koloritniji, i kod njega dominira neon efekat, koji je primenjen i na klasične i potpuno avangardne komade odeće. Atraktivna pojava Miss Sixty devojke , uz poseban akcenat na blještavi aksesoar i ovde nam donosi  energiju 80-ih uz izrazito sexy stajling . U kolekciju su na veoma ženstven način uvedeni metalni detalji dajući blještavi sjaj jaknicama sa puff rukavima i haljinama sa dubokim dekolteom, igrajući kontrastima bele, crne, pink, žute . Savremen stil inspirisan pank revolucijom posebnim stajlingom je ispraćen kroz haljine i top-ove sa originalnim foto printom, majicama sa jarkim bojama, kožnim jaknicama koje prizivaju rok stil.

Povezana vest:  Danas počinje Novogodišnji sajam

Miss Sixty nam je ove večeri dao  sliku nove urbane devojke dajući joj mogućnost da se izrazi kao fascinantna i nezaobilazna u svojoj jedinstvenoj pojavi .Ovo je potvrdila Ivana Bajić, zaštitno lice Miss Sixty kroz završnicu revije gde se kao prava Miss Sixty predstavnica prošetala pistom u drštvu manekena Vlade Vuksanovića.

Od poznatih ličnosti,reviji su prisustvovali: Ceca Ražnatović i Saša Vidić, Lepa Brena, Filip Živojinović, Mister X, Mladen Baron, Tanja Banjanin, Marija Kilibarda, Dr.Feelgood, Slavko Beleslin, Maja Nikolić, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

Povezana vest:  PLAZMA U NOĆI MUZEJA

 

fashion_company_fw_2