Igorov Magicni Spektakl 5
Najuspešniji srpski mađioničar u novoj iluzionističkoj predstavi
 
Mađioničar Igor Trifunov, „srpski Koperfild“, održaće  „Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“,  21. i 22. februara u Domu omladine sa početkom u 19 časova, kada će premijerno izvesti tačku kojom je osvojio prvo mesto na internacionalnom kongresu mađioničara u Austriji.  Deo iluzionističkih tačaka i potpuno novih trikova može se pogledati u specijalnom video izdanju na Igorovom You Tube kanalu: youtube.com/igormagician . Na istom kanalu nalazi se i snimak  Igorovog trika iz emisije „Žene“ TV Prva, koji je pregledalo preko 10.000 ljudi za 3 dana.
Igor je naš najuspešniji mađioničar i iluzionista čije impresivne tačke obiluju akcijom, dramom, komedijom i naravno „magijom“.
Ulaznice za „Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“ mogu se nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara, kao i online na sajtu Eventim.rs.
Igor je širu popularnost stekao  TV serijalom „Ulična magija“  i kao autor iluzionističke predstave „Igorov magični šou“. Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji 2013. godine, a na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva – manipulaciji. Sve ove tačke koje su Igoru donele najveća priznanja  širom sveta, kao i mnoge druge, publika će imati priliku da vidi u ovom nesvakidašnjem  magičnom spektaklu i da uživa u lepoti iluzije. Ove godine Igora očekuje Evropsko prvenstvo mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine.
Povezana vest:  Snažna poruka brenda NIKE