Solution Micellaire Physio Flacon 200ml-det copyLa Roche-Posay micelarni rastvor- trenutak čistog zadovoljstva osetljive kože

La Roche-Posay je sproveo brojna istraživanja koja dokazuju da je osetljiva koža globalna realnost sa kojom se iz dana u dan susreće sve više ljudi. Osetljiva koža često ima oslabljen zaštitni sloj kože lica, pa je izloženija spoljašnjim uticajima i nečistoćama. Bez redovnog čišćenja, fiziološka ravnoteža kože je oslabljena i upravo iz tog razloga potrebno je svakodnevno čistiti lice proizvodima koji su efikasni i koji poštuju potrebe osetljive kože. Ove godine La Roche-Posay predstavlja novi 400 ml format fiziološkog micelarnog rastvora koji nežno i efikasno uklanja nečistoće sa lica, očiju i usana i sadrži formulu optimalne tolerancije za osetljivu kožu!
Svakodnevno na površini kože se nakupljaju različite nečistoće koje, ako se ne uklanjaju redovno, mogu oksidirati sa vazduhom i postati faktori koji nadražuju osetljivu kožu. Čak 68% žena tvrde da ima osetljivu kožu: Osetljiva koža reaguje intenzivnije i brže na agresore i zbog toga njena fiziološka ravnoteža postaje ranjiva. Koža lica može vremenom postati osetljiva, može reagovati na promene godišnjeg doba i manifestovati se u obliku različitih znakova kao što su bockanje, zatezanje, svrab, osećaj toplote i povremeno crvenilo. Kako bismo sprečili nadraživanje kože i izbegli neželjene pojave na licu, nužno je pravilno i redovno čistiti lice. Od velike je važnosti da proizvod za čišćenje lica bude efikasan kako bi uklonio nečistoće koje se nakupljaju tokom dana ( odumrle ćelije, zagađenje, šminka i sebum) i da poštuje fiziološku ravnotežu kože lica i štiti epidermis.

Povezana vest:  Srbija - evropska prestonica nežnosti

FIZIOLOŠKI MICELARNI RASTVOR nežno uklanja nečistoće sa lica, očiju i usana. Formula je optimalne podnošljivosti i pruža visoku moć čišćenja šminke, dok osvežavajuća tekstura pruža čisto zadovoljstvo osetljivoj koži lica. Aktivni sastojci zajedno formiraju micele koji efikasno privlače sve nečistoće koje se nalaze na koži i nežno ih, pomoću blaznice, odstranjuju sa osetljive kože lica. Proizvod sadrži termalnu vodu La Roche-Posay, fiziološki pH, ne sadrži sapun, alkohol, boju i paraben. Fiziološki micelarni rastvor od sada je uz 200 ml format, dostupan i u novom 400 ml formatu u svim La Roche-Posay partner apotekama.
FIZIOLOŠKI ČISTAČI- ZADOVOLjSTVO OSETLjIVE KOŽE
La Roche-Posay fiziološki čistači namenjeni su čišćenju svih tipova kože. Razvijeni su prema strogim načelima i objedinjuju efikasnost uklanjanja šminke i nečistoća, i blagosti sastojaka. Svi fiziološki čistači imaju fiziološki pH i ne sadrže sapun, alkohol i boje. U srcu formule nalazi se La Roche-Posay termalna voda prirodno bogata selenom koja umiruje i obnavlja kožu i zato je idealan partner osetljivoj koži. Linija se sastoji od fiziološkog mleka za čišćenje, gela za čišćenje, umirujućeg tonika, odstranjivača šminke sa očiju i micelarnog rastvora.

Povezana vest:  Princeza Katarina obradovala poklonima mališane u Prihvatilištu za decu

Fiziološki micelarni rastvor 400 ml: 1,579.15 RSD*
Fiziološki micelarni rastvor 200 ml: 1,120.05 RSD*
*Neobavezujuća informativna cena

Svi proizvodi La Roche-Posay su razvijeni u saradnji sa dermatolozima i odgovaraju strogim načelima razvoja koji su propisani u farmaceutskim laboratorijama. Sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodno bogatu selenom, koja ima dokazano dermatološko delovanje: umiruje i omekšava kožu, smanjuje nadraženost, pospešuje protok tečnosti, izlučivanje štetnih materija i deluje kao antioksidant.

Povezana vest:  Bečki kafić počeo da naplaćuje punjenje telefona