briaUGG AUSTRALIA i ekspresija boja na Belgrade Fashion Weeku 

Na ovogodišnjoj 35. Beogradskoj nedelji mode, u petak, 28.03.2014. sa početkom u 21:30 časova na modnoj pisti u dvorani Belexpocentra, videćemo najnoviju kolekciju UGG AUSTRALIA za proleće/leto 2014., egzotični trend koji ova obuća diktira, poznata pre svega po udobnosti, ali i po ekspresiji boja.
Kao i svake godine u UGG-u su izabrali poznate ličnosti iz srpskog javnog života koje dostojno predstavljaju ovaj brend da tokom proleća i leta udobno koračaju i da budu u trendu. Ove godine je to poznati mladi glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina.
Ovo dvoje mladih talentovanih glumaca svojom ekspresijom na sceni dočaraće i ekspresiju boja koju kolekcija UGG obuće za ovu sezonu nosi.
Ovogodišnja kolekcija za proleće i leto 2014. inspirisana je pop artom i erom koja ga je definisala. Slavi se jedinstvenost i individualnost kroz vibrirajuće boje koje omogućuju lični pečat stilskog izražaja osobe koja će nositi UGG obuću za vreme sunčanih dana. Za stajling revije biće zadužena Lisca koja u svojoj kolekciji kupaćih kostima za leto 2014, a prateći svetske modne trendove, neguje mornarski stil, kao i romantične prelive živih, ali i pastelnih boja, sa puno motiva cveća i džungle u sofisticiranoj modnoj grafici.

Povezana vest:  Red Bull Flugtag održan je na Adi Ciganliji pred više od 50 hiljada gledalaca, a šampionsku titulu odbranila je ekipa Flyin' Figuar Space Edition iz Novog Sada!