DJT6116 BataOtvoren 35. Perwoll Fashion Week

Revijom kreatora Bate Spasojevića koji proslavlja 15 godina rada i svog brenda Individual svečano je otvoren 35. po redu Belgrade Fashion Week. Svečanost je otpočela dolaskom VIP zvanica koje su dovezene luksuznim automobilom marke Jaguar na crveni tepih.Publika je bila u prilici da vidi tri segmenta revije koji karakterišu ovu kolekciju za sezonu proleće-leto 2014 a to su Art, Šik i Sport.
Mnogobrojne poznate ličnosti prisutvovale su reviji.
U nastavku večeri publika je videla zanimljiv prikaz brenda Ugg Australia. Ovogodišnja kolekcija za proleće i leto 2014 inspirisana je pop artom i nosi naziv “Ekspresija boja“.Slavi se jedinstvenost i individualnost kroz vibrirajuće boje koje omogućuju lični pečat stilskog izražaja osobe koja će nositi UGG obuću za vreme sunčanih dana. Publika je uživala u eksploziji boja UGG obuće, na reviji koju je stilizovala Lisca, svojom kolekcijom za leto 2014. Na radost publike u ulozi manekena našli su se glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina.
Sunrise Impression, nova je kolekcija Milice Opačić za proleće/leto 2014. i nosi naziv po jednoj od najznačajnijih dela poznatog francuskog slikara Klod Monea iz 1872.godine.
Kolekcija je veoma moderna i namenjena je ženi od stila koja pleni samopouzdanjem i sigurnošću, koja je i poslovna i glamurozna u zavisnosti od prilike,ali uvek posebna, uveki mpresivna.

Povezana vest:  Coca-Cola predstavila jedinstvenu seriju dizajniranih flašica u saradnji sa domaćim umetnicima

{vsig}35_FW_I_DAN{/vsig}