bubka_radnja_2010_1Sergej Bubka u Nike Performance radnji

 

Sergej Bubka, jedan od najboljih atletičara svih vremena, svoju posetu Beogradu iskoristio je i za druženje sa svojim fanovima. U Nike Performance prodavnici u Knez Mihajlovoj br.2, čuveni atletičar potpisivao je autograme svim ljubiteljima kraljice sportova koji su juče došli u Nike radnju kako bi videli legendarnog sportistu.

Povezana vest:  Jusein Bolt završio sezonu

bubka_radnja_2010_2Nenad Mirković, brend menadžer kompanije Nike, uručio je slavnom asu dres reprezentacije Srbije, posle čega je, na radost mnogobrojnih fanova, nastavljeno druženje u prijatnoj atmosferi.

Bivši sovjetski i ukrajinski atletičar u disciplini skok s motkom je za vreme svoje uspešne karijere osvojio čak šest uzastopnih svetskih prvenstava u atletici, zlato na Olimpijskim igrama 1988.godine i neverovatnih 35 puta je postavljao rekord u skoku s motkom. Sergej i dalje drži svetski rekord u skoku s motkom na otvorenom od 6,14 metara koji je postavio 1994. godine u Sestrijeru, i rekord u skoku s motkom u dvorani od 6,15 metara koji je postavio u Donjecku iste godine.

Povezana vest:  Kenijac Kendi pobednik Atinskog maratona

PHOTO: ataimages.rs