Pod sloganom Novi optimizam serija poslovnih trka Serbia Business Run kao najveći tim bilding događaj u zemlji se vraća u gradove Srbije. Pod novom krilaticom, a nakon pandemije, organizatori ovog septembra najavljuju ponovno okupljanje, trčanje i druženje zaposlenih u Beogradu, Nišu, Subotici i Novom Sadu.

Prva u nizu, trka u Novom Sadu biće održana u četvrtak, 2. septembra u 19 časova na Štrandu i Sunčanom keju.

I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k biće održana After Work & Run žurka.

Povezana vest:  dm Ženska trka zakazana za 1. oktobar 2023. godine

Nastala sa ciljem da motiviše poslodavce i zaposlene da vode više računa o zdravlju, a samim tim i motivaciji za posao i društvenoj odgovornosti ova serija poslovnih trka od 2016. godine okuplja više od 700 kompanija i 10.000 zaposlenih.

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najbolje očekuju pehari kao i robne nagrade partnera.

Povezana vest:  Finale kupa Srbije seli se u Sremsku Mitrovicu

Posle trke u Novom Sadu serija se nastavlja u Nišu (9. septembar), Subotici (23. septembar) i Beogradu (30. septembar).

Humanitarni aspekt trke

Tokom 2019. Serbia Business Run serija je zajedno sa Divac Fondacijom omogućila 10 stipendija za dalje školovanje talentovanih srednjoškolaca iz socijalno ugroženih porodica. Svaka kompanija koja i ove godine odluči da donira stipendije imaće jedinstven VIP status na trkama u okviru DIVAC CHARITY ZONE, koja uključuje brojne pogodnosti za kompanijski tim na trci.

Povezana vest:  Amela Terzić i Elzan Bibić prvaci Balkana

Više o humanitarnom karakteru trke možete videti na linku:

http://www.serbiabusinessrun.com/charity/

Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti, ove godine to su Sberbanka, Htec, Intersport, Knjaz Miloš i Haineken. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Više na https://www.serbiabusinessrun.com/

PHOTO: Promo