ETC2LeagueNoviSad

Volontiraj i ti na Ekipnom prvenstvu Evrope u atletici

Ko god poznaje organizaciju sportskog događaja zna da nijedno takmičenje ne može da prođe bez podrške volontera, pa će tako uspeh organizacije najvećeg atletskog događaja ove godine u Srbiji Ekipnog prvenstva Evrope u atletici II liga, koje se održava 18-19. juna na stadionu Karadjordje u Novom Sadu, u velikome zavisiti i od pomoći volontera.
Ako imaš više od 16 godina, ako želiš da upoznaš sve o atletici i atletičarima, postani deo organizacije i popuni prijavni formular. Više informacije o takmičenju možete naći na sajtu takmičenja www.novisad2011.com

Povezana vest:  Laureus: Bolt i Enis najbolji sportisti u 2012.

Prvi atletski volonteri već su se uključili u organizaciju, promovišući ovu atletsku manifestaciju na sportskim događajima i među građanima.Trideset i četvrti po redu, tradicionalni Fruškogorski maraton održan je 7. i 8. maja. Više od 10.000 ljudi šetalo je stazama Fruške gore, a veliki broj učesnika posetio je štand Atletskog saveza Srbije.  Ekipa volontera učestvovala je na ovoj manifestaciji želeći da svim učesnicima približi sportski događaj koji će obeležiti leto u Novom Sadu .

Povezana vest:  Atletski savez Srbije prihvatio Brajtonsku deklaraciju o ženama u sportu

Naime, posetio nas je i gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić koji je izrazio zadovoljstvo što je upravo Novi Sad domaćin ovako velikog sportskog takmičenja.

Mališani su uživali isprobavajući rekvizite koji su bili izloženi, a ovom prilikom prijavilo se i nekoliko novih volontera.