AUTO_NENA_CHERYAuto Nena Still postala je diler Chery automobila!

 

U četvrtak, 10.06.2010. zvanično je otvoren četvrti po redu Chery salon automobila. Poznata kompanije Auto Nena Still prepoznala je potencijal distribucije i servisiranja kineskih vozila Chery i nakon više od dvadeset godina poslovanja sa auto delovima, krenula je sa prodajom automobila.  Tim povodom kompanije Auto Nena Still priredila je koktel u prostorijama Chery auto salona, u Cara Dušana 205a, u Zemunu na kojoj su prisustvovali predstavnici medija, predstavnik kompanija KAMOR Group i Kaduri Group (matičnih kuća kompanije KVIS d.o.o. koja je generalni uvoznik i distributer Chery vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji), njihove kolege iz auto industrije, prijatelji kuće kao i predstavnici mnogih uglednih kompanija.

Povezana vest:  Na kafu s' PEUGEOT-om!?!

Voditelj oficijanog programa bio je gospodin Ivan Bauer, a  govornici su bili u ime KVIS-a gospodin Andreja Uršić, izvršni direktor kompanije, a ispred Auto Nene gospođica Marija Rusić, marketing i PR menadžer, i gospodin Milorad Rusić, vlasnik i direktor. Marija Rusić se gostima obratila sledećim rečima: „Osnovana pre skoro 25 godina, Auto Nena se razvila u firmu koja je bila lider u prodaji auto delova i opreme renomiranih domaćih i stranih proizvođača i koja se bavila pružanjem usluga osiguranja. I po onoj staroj, panta rei, Auto Nena započinje novu etapu u svom poslovanju, prodajom, servisiranjem i održavanjem automobila kineskog proizvođača Chery.

Povezana vest:  Nova Opel Meriva: Šampion fleksibilnosti stigla u Srbiju

AUTO_NENA_CHERY_1Iako mlad Chery je već postao renomirani brend. Naravno, naš zadatak je da vas u uverimo u kvalitet Chery vozila, usluge koju ćete kod nas dobiti i da vam obezbedimo najpovoljnije održavanje automobila.“

Nakon oficijanog dela, svečano su uručeni ključevi njihovim prvim kupcima Chery vozila usled čega je usledio vatromet.

Uz dobru muziku i prijatno posluženje svi gosti su bili u prilici da se bliže upoznaju sa modelima Ego, Tengo i Tiggo.

Povezana vest:  Održana međunarodna konferencija proizvođača auto delova