Astra Classic III_1Neverovatne cene Opel Astre Classic III

 

Opel je svojim fantastičnom akcijom još jednom potvrdio da teži da uvek želje svojih kupaca učini mobilnim. Do kraja septembra Opel je svojom ponudom, omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama.

ASTRA  Classic III

Opel Astra je mnogo više od običnog automobila. Dinamičkog dizajna, napredne tehnologije i vrhunske udobnosti, uz sveobuhvatan izbor fabrički ugrađenih opcija Astra Classic III je osmišljena da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept samo će dodatno potvrditi da Astra Classic III na najbolji način podržava svaki  stil vožnje.

Povezana vest:  C3 i C4 na akciji do kraja godine

I ako je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, sa aktuelnim cenama Astra Classic III dobija potpuno novu dimenziju:

Astra Classic III_2Astra Classic III – 1.6 115KS, 4 vrata, klima uređaj, radio CD uređaj sa 6 zvučnika, 4 vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, kožni servo upravljač sa komandama za radio, prednji podizači stakala, elektro-podesivi retrovizori i centralno zaključavanje – za samo 11.999€, cena petovratne verzije 1.4 90KS iznosi 11.140€.

Povezana vest:  U završnoj fazi razvoja: potpuno nova Opel Insignia