Piaggio Beverly_1Piaggio Group Srbija predstavio novi model najprodavanijeg gradskog skutera Piaggio Beverly

 

Generalni uvoznik i distributer vozila Piaggio Group-e za Srbiju, preduzeće Piaggio Group Srbija Motori – danas je u svom novootvorenom prodajnom salonu, kod Beogradske Arene, novinarima predstavio novi model kultnog skutera – Piaggio Beverly.

Ovaj model uneo je revoluciju na tržište motora, postavši za kratko vreme apsolutni lider prodaje u kategoriji skutera sa velikim točkovima. Preko 270 000 vozila prodatih od 2001.  do danas, svedoče o uspehu Piaggio Beverly-ja.  Godine 2010. Beverly se vraća potpuno restilizovan, i stilski i tehnološki, obećavajući dominaciju i u narednoj dekadi.

Povezana vest:  Deset modela Chevrolet kamiona koji su postali globalni brendovi

Glavne novine su LED poziciona svetla, povećan prostor za prtljag ispod sedišta za 50 posto, uvećani prednji disk za 40mm, dvobojna šasija sa aluminijskim delovima i potpuno promenjena instrument tabla sa plavim pozadinskim osvetljenjem.

Piaggio Beverly-3Gospodin Aleksandar Marković, direktor Piaggio Group Srbija Motori, na predstavljanju je istakao: – U martu ove godine počeli smo sa radom kao ekskluzivni uvoznici. Za kratko vreme smo postigli dosta toga i zadovoljnim smo početkom. Kao vetar u leđa sada nam dolazi ovako atraktivan novi model. Naše je zadovoljstvo, ali i obaveza, da danas predstavimo Novi Beverly koji će, sigurni smo, dostojno zameniti svog “starijeg brata”, najpopularnijeg skutera u Srbiji.

Povezana vest:  Mobilnost za milione: Nabolji primer - Opel Corsa ,,120 godina’’

Gospodin Srđan Noveljić, direktor marketinga, tom prilikom je uručio specijalni dokument prvom zvaničnom kupcu ovog modela: – Bar desetak osoba sam čuo kako su izjavili da je baš njihov rođak ili prijatelj vozio prvu Vespu u Beogradu. Zato smo se odlučili da prvom kupcu novog Beverlija, hirurgu Vladislavu Iliću,  uručimo zvaničnu potvrdu da je prvi koji će voziti ovaj skuter u Srbiji.

Povezana vest:  200 godišnjca Peugeot-a

Piaggio BeverlyPiaggio Group sa svojih sedam brendova: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Scarabeo I Derbi, jedan je od najvećih i najcenjenijih proizvođača motora u svetu. Njihovi proizvodi se odlikuju tradicijom, jedinstvenim dizajnom, sigurnošću i inovativnom tehnologijom. Počevši sa radom još pre II svetskog rata, sa popularnom Vespom, pa sve do danas i prvim hibridnim skuterom na svetu, Piaggio ostaje lider u moto branši.