itoto_mitubishiNovosti iz kompanije Inoto

 

Kompanija Inoto d.o.o., zvanični uvoznik i distributer Mitsubishi vozila za teritoriju Srbije i Crne Gore, održava svoje obećanje i na samom početku jesenje sezone ima niz noviteta, kojima će se predstaviti našem tržištu, kao i tržištu Crne Gore.

U dogovoru sa svojim partnerima usaglasili su cene za vozila koja će se prodavati u narednom periodu. Što se modela tiče tokom jeseni u prodaji će se pojaviti svi aktuelni modeli japanskog proizvođača. U kompaniji Inoto d.o.o. izdvajaju i specijalnu ponudu u kojoj će po akcijskim cenama biti dostupni modeli Colt 1.1i, Lancer Sport Sedan 1.5i i Lancer Sportback 1.5i. Tako će model Colt 1.1i koštati 9.980 evra, Lancer Sport Sedan 1.5i 14.100 evra, dok će Lancer Sportback 1.5i koštati 15.290 evra.

Povezana vest:  Sportski kontakt sa brojem 7: postavljanje novog standarda u industriji guma

Pored prodajne, kompanija „Inoto“ sa uspehom obavlja i druge aktivnosti, a jedna od njih je i otvaranje internet sajta za sve zainteresovane korisnike. Naime, pušten je u rad sajt www.inoto.rs na kome se mogu ubuduće pronaći sve informacije vezane za Mitsubishi vozila.