harry redknappKladionice: Redknap prvi, Bekam peti favorit za Kapelovog naslednika

 

Fudbalski portal Goal.com nudi liste svoje partnerske kladionice Titan Bet na klađenje o sledećem selektoru engleske reprezentacije koji će naslediti italijanskog stručnjaka Fabija Kapela za dve godine.

Don Fabio je ovih dana rekao:

-Nakon Evropskog prvenstva 2012. godine povlačim se s klupe Engleske i iz ovog posla. Želim da uživam u životu kao penzioner.

Povezana vest:  Atletiko Mineiro pobedio Gvangžu za treće mesto na SP

Engleski fudbalski savez (FA) jasno i glasno je poručio da će sledeći selektor biti Britanac, po mogućnosti Englez. Titan Bet kao prvog favorita nudi Harija Redknapa, menadžera londonskog Totenhema, “čije bi imenovanje toplo pozdravili engleski mediji, a bio bi popularan i među igračima, uključujući i njegovog rođaka Frenka Lamparda. Nedostaje mu međunarodnog iskustva, ali deonice su mu jako porasle nakon što je u Totenhemu od kluba koji se bori za ostanak u prvoj ligi stvorio sastav koji se plasirao u Ligu šampiona“, piše Goal.com.

Povezana vest:  Zamora van terena narednih pet meseci

Nakon Redknapa, na kojeg su u Titan Betu postavili kvotu 3.25, drugi je favorit Stjuart Pirse zvani “Psiho“, Kapelova desna ruka i selektor engleske U-21 reprezentacije s kvotom 5.5.

Slede bivši Fulamov i aktuelni Liverpulov menadžer Roj Hodžson i Martin O’Nil, obojica sa kvotom 8.00. Na petom mestu je najpopularniji engleski fudbaler, 35-godišnji Dejvid Bekam, koji zbog povrede Ahilove tetive nije nastupio na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Ali, tamo se zatekao na klupi u odelu, kao podrška igračima i stručnom stožeru.

Povezana vest:  FIFA novčano pomaže golmana Togoa koji je ranjen u Angoli

-Bekam je naznačio da ga ne zanima trenerski posao, ali sigurno ne bi odbio poziv domovine – piše Goal.com.