ford_fokus_9990

Ford fokus najprodavanije vozilo u Srbiji

Shodno očekivanjima uvoznika, Focus Classic je trenutno ne samo jedan od najtraženijih Fordovih automobila, već i jedno od najpopularnijih putničkih vozila u Srbiji: Grand Motors je od 14. februara do 7. marta primio više od 200 porudžbina za ovaj, najbolje opremljen, a sa maloprodajnom cenom od 9.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti), najjeftiniji model u svojoj klasi.

U prodajnom salonu Grand Motorsa na Novom Beogradu i novootvorenom prodajno-servisnom centru Grand Motors Jug na Petlovom brdu (kraj Ibarske magistrale, na izlasku iz Beograda), kao i u salonima dilerske mreže u Subotici, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Čačku i Vršcu ovih dana je veoma živo, jer potencijalni vlasnici žele da se i lično uvere u navode uvoznika – da se za 9.990 evra ni u jednom novom automobilu u Srbiji trenutno ne može dobiti više najsavremenije opreme. Ilustracije radi, Focus Classic je jedini automobil u svojoj koji se kod nas može kupiti sa elektronskim program za kontrolu stabilnosti za manje od 10.000 evra.

Povezana vest:  Opel Insignia: U pokretu da bi zadržala oštrinu

Zainteresovani za ovaj automobil imaju još malo vremena da se odluče za izuzetnu ponudu: raspoloživo je još samo stotinak nerezervisanih vozila po ceni od 9.990 evra – uz važne napomene: prozvedenih u Nemačkoj, u ovoj godini. To znači da ih srećni vlasnici mogu očekivati početkom aprila, pravo iz fabrike.

Iz Grand Motorsa poručuju da će cena od 9.990 evra za ovu verziju Focus Classica važiti i tokom predstojećeg, 49. Međunarodnog salona automobila, koji se od 25. marta do 3. aprila održava u Beogradu. Uvoznik Fordovih vozila, naime, i pre ove manifestacije nudi neke modele po predsajamskim, osetno nižim cenama – među njima su i Focuc Classic sa benzinskim motorom od 1,6 (100 KS) i paketom opreme Anniversary za 11.990 i sa dizelašem od 1,6 litra (90 KS), takođe s opremom Anniversary, za 13.490 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Povezana vest:  Potpuno novi Opel Crossland X je premijerno prikazan domaćem tržištu