renault-fluenceRenault automobili jeftiniji i do 4.000 evra

 

 

Hit Auto, ovlašćeni diler Renaulta, Dačije i Nissana na lageru ima ograničenu količinu Renault automobila koji se nude po specijalnim, novogodišnjim cenama – nižim skoro za četvrtinu u odnosu na regularne. Recimo, vrlo atraktivan Fluens u verziji Eksprešn /Fluence Expression/ sa benzinskim motorom od 1,6 litara (110 KS) umesto 17.990, trenutno košta 13.990 evra. Iz bogatog spiska opreme se izdvajaju: elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa nadzorom za proklizavanje pogonskih točkova (ASR), dvozonski automatski klima uređaj, senzori za kišu u sistemu za brisanje vetrobranskog stakla, podno osvetljenje napred i nazad, središnji naslon za ruke napred, unutrašnje ručice od mat hroma, spoljna ogledala u boji vozila, aluminijumski naplaci od 16 inča…

Povezana vest:  Vitro Group i Citroen za sigurniji odlazak u školu

 

Na ovom automobilu je i sve sa spiska opreme Autentik (Authenthique): na primer, automatsko uključivanje sva četiri pokazivača pravca u slučaju naglog kočenja, vazdušni jastuci napred za vozača i suvozača sa prilagodljivim volumenom, bočni vazdušni jastuci napred, vazdušne zavese, prednji sigurnosni pojasevi sa ograničenom silom zatezanja, automatsko zaključavanje vrata u vožnji, električno „osetljiva“ servo asistencija u upravljačkom mehanizmu, regulator i ograničenje brzine, pokazivač spoljne temperature, eliptična halogena svetla podesiva po visini, radio/CD/MP3 i četiri zvučnika sa komandama na upravljaču, tonirana stakla itd.

Povezana vest:  Vožnja sa prikolicom: Vežbom do savršenstva

 

Nižu cenu ima i jedan od najtraženijih modela – Klio 3/Renault Clio/. Verziju sa benzinskim motorom od 1,2 litra (75 KS), petora vrata, metalik bojom i Eksprešn /Expression/paketom opreme trenutno treba platiti 10.200, umesto 10.867 evra. Ovaj automobil je opremljen klima uređajem, deljivim naslonom zadnjih sedišta, hromiranim ručicama na vratima, vozačevim sedištem podesivim po visini, električno podesivim i grejanim retrovizorima u boji karoserije, produženim trajanjem osvetljenja (Follow Me Home), radiom sa CD-om i MP3 priključkom, četiri zvučnika i komandama na upravljaču. To su dodaci na serijsku opremu Autetnik, koja, između ostalog, podrazumeva, automatsko uključivanje sva četiri pokazivača pravca, centralno zaključavanje s daljinskim upravljanjem, dnevna svetla, elektro servo u upravljačkom mehanizmu, putni računar, automatsko zaključavanje vrata u vožnji, bočne vazdušne jastuke napred, branike u boji karoserije itd.

Povezana vest:  Premijera novog Citroena C3