mazda-logo-6

Reakcije na zemljotres u Japanu: Nema oštećenja u Mazdi

Mazda Motor Corporation izjavljuje saučešće svim stanovnicima pogođenim katastrofalnim zemljotresom na severoistoku Japana. Mazda će dotirati 30 miliona jena kao prvu pomoć za obnovu zemljotresom razrušenog područja. Osim toga, Mazda će, u skladu sa daljim potrebama, obezbediti dodatna sredstva i pomoć u radnoj snazi za ugrožena područja.

Povezana vest:  Nova iPhone aplikacija postavlja malu Corvette-u u svaki Chevrolet

S obzirom da sigurnost svih zaposlenih i njihovih porodica i dobavljača predstavlja prioritet, Mazda zaustavlja proizvodnju narednih dana, do 20. marta, a o daljim izmenama i planu proizvodnje javnost će biti pravovremeno obaveštena.

Što se tiče isporuke proizvoda i daljih potreba servisa, sve ostaje nepromenjeno po pitanju kvaliteta usluge. Fabrika Mazde u Hirošimi smeštena je na bezbednoj udaljenosti (više od 1000 kilometara) od područja pogođenog katastrofom.

Povezana vest:  Opel Insignia: skulpturalni dizajn i nemačka preciznost

-Saosećamo sa svima koji se pogođeni posledicama katastrofalnog zemljotresa i nadamo se da će brzo dobiti svu potrebnu pomoć – izjavio je Džef Gajton, predsednik i generalni direktor Mazda Motor Europe.