Neverovatne cene Opelovih automobila

Kombinujući lična iskustva sa iskustvima potrošača, Opel kao i uvek želje svojih kupaca čini mobilnim. Do kraja godine Opel je svojom bogatom ponudom, omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama. 
Iz ponude izdvajamo:
Opel ANTARA

Opel AntaraSa širokim izborom najsavremenijih tehnologija, živih linija i savršene proporcije – Opel Antara ima najinspirativniji oblik u gradu. Ne zauzima više mesta od putničkog automobila srednje veličine, a u isto vreme nudi veoma prostran enterijer. Po stilu i eleganciji, unutrašnjost automobila podseća na najmodernije limuzine, sa sportskim sedištima koja naglašavaju dinamičan SUV karakter ovog automobila. Od sada Antara ima i neodoljivu cenu – svaki model bez obzira na vrstu motora ili opreme jeftiniji je za 5.000eura.
ASTRA H
Opel Astra je mnogo više od običnog automobila. Astra je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, a sa aktuelnim cenama dobija potpuno novu dimenziju: Na popustu su Astre sa 3, 4 i 5 vrata, sa paketima opreme essentia i enjoy i motorima 1.3 i 1.4. Svaki kupac uz postojeći keš popust dobija na poklon paket opreme. PRIMER: Svi kupci ASTRE H Essentia, 5 vrata, 1.4, dobijaju keš popust od 2.642eura i paket opreme u vrednosti 1.296eura koji obuhvata: klimu, radio CD, kožni servo upravljač sa kontrolama za radio, maglenke. Cena ovog modela sa popustom i paketom iznosi 12.500eura, a ukupna dobit za kupca 3.938eura.  
CORSA
Opel CorsaCorsa odlično izgleda, ima nadahnute motore i genijalan inženjering i opravdano je jedan od najprodavanijih Opelovih modela. Kako bi svima koji žele svoju Corsu izasao u susret Opel je pripremio i specijalne akcije za sve modele i nivoe opreme, a iznos keš popusta i poklon paket opreme razlikuju se od modela do modela. PRIMER: Corsa Essentia, 3 vrata, 1.0, keš popust 733eura + besplatan paket opreme (klima+radio CD) u vrednosti 963eura. Cena ovog modela sa popustom i paketom iznosi 9.823eura, a ukupna dobit za kupca 1.696eura.  
MERIVA
Okruženje vozača kod Opel Merive prepuno je pametnih ideja da bi vožnja bila lakša i predstavljala veće uživanje. Cena Merive Essentia 1.4, sa klimom iznosi 10.770eura.
ZAFIRA
Automobil u potpunosti opremljen da odgovori jedinstvenom stilu života svakog pojedinca ili porodice. U njega može da se smesti sedam putnika zahvaljujuci Flex sistemu sedišta. O prtljagu vodi računa FlexOrganizer sistem. Oba sistema su jedinstveni i zaštićeni sistemi Opela, koji su projektovani da život učine lakšim. Na akciji su svi modeli i nivoi opreme, popust 3.140eura. 

Povezana vest:  Ponuda Mitsubishi Motorsa na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2011.