Generalni_direktor_Opela_Ivan_Kekic

Fantastična ponuda iz Opela – specijalno za beogradski salon automobila, Nataša Bekvalac zaštitno lice za teritoriju Srbije

 

Opel je za svoje verne i potencijalne kupce pripremio mnogobrojne pogodnosti i iznenađenja na ovogodišnjem salonu automobila u Beogradu.

Na konferenciji za novinare održanoj 24. marta 2011, nove modele Opelovih automobila predstavili su na zanimljiv način naši poznati glumci: Kristina Radenković, Jelena Helc, Viktor Savić i

Bane Tomašević. U kratkom komadu koji su izveli na Opelovom štandu, glumci su dočarali profil i karaktere vozača Opelovih vozila kao i harmoniju koja vlada između grada i Opela, između sitnih obaveza i malih tajni i automobila koji je neodvojivi deo života svojih vlasnika. Kroz nastup glumaca zavirili smo u život grada kome Opel daje svoj ritam. Opel je ovom prilikom predstavio i svoje novo zaštitno lice za teritoriju Srbije – a to je jedna od naših najpoznatijih pop pevačica – Nataša Bekvalac.

Novinarima se na konferenciji obratio i generalni direktor Opela gospodin Ivan Kekić, koji je tom prilikom izjavio da je Opel podmladio veliki broj vozila modelima koji su premijerno predstavljeni na ovogodisnjem salonu automobila. Iako se o novoj Corsi već mnogo toga dobrog zna, gospodin Kekić je istakao sledeće:

„Možemo pre svega da se pohvalimo Corsom ecoflex koja ima potrošnju od samo 3,5 litara dizela na 100 km. Morate priznati da je to zaista impresivna brojka. Predstavljamo Vam i novu Antaru, sa potpuno novim pogonskim sistemima i neverovatnom cenom od svega 19.877 evra.

Opel kao i do sada nudi specijalne popuste i pogodnosti prilikom kupovine. Za vreme sajma možete kupiti jedan od naših najprodavanijih modela ASTRA CLASSIC III za svega 10.390 evra i sasvim Novu Corsu 8.699 evra. Za sve naše kupce obezbedili smo i specijalne uslove kreditiranja, tako da možete voziti Opel za samo 999 evra.“

Specijalni uslovi finansiranja se ostvaruju u saradnji sa S-Rentom doo, a posetioce na Opelovom štandu očekuje i kviz znanja, a glavna nagrada je letovanje u Grčkoj.

-Nova Opel Corsa, 3 vrata, po ceni od 8.699 evra, ušteda 2.735 evra

Povezana vest:  Premijerne fotografije: Novi izgled Opel Corse

-Opel Astra Classic III, 5 vrata, po ceni 10.390 evra, ušteda 1.695 evra

-Nova Opel Astra po ceni od 13.895 evra, ušteda 2.030 evra

-Opel Astra Sports Tourer, po ceni od 15.162 evra, ušteda od 2.130 evra

-Opel Zafira, po ceni od 13.990 evra, ušteda 3.645 evra

-Nova Opel Antara, po ceni od 19.877 evra, ušteda 5.300 evra.

Opel Insignia, po ceni od 17.211 evra a uz specijalan gratis pogon na 4 točka & FlexRide

Specijalni uslovi finansiranja

Natasa_Bekvalac_Opel_2011

Nova Opel Corsa, 3 vrata, po ceni od 8.699 evra uz sajamsku uštedu od čak 2.735 evra

Nakon izmene svih sadržaja pod njenom kožom 2010. godine, Opelov uspešni mali automobil 2011. dobija novu odeću. Preoblikovan  izgled daje joj sportsku, izražajniju pojavu, čineći je trenutno prepoznatljivim članom nove Opelove porodice i privlačnijom nego ikada. Nova Opel Corsa sa troja vrata nudi: 1.0 benzinski motor od 65 KS, klima uređaj, servo upravljač podesiv po visini i dubini, radio CD sa 4 zvučnika, 2 vazdušna jastuka i ABS sistem, elektro podesive spoljne retrovizore, centralno zaljkučavanje vrata, podešavanje visine sedišta vozača.

Nova Opel Corsa, 5 vrata, po ceni od 9.777 evra i ostvaruje se sajamska ušteda od 2.792 evra

Na ovogodišnjem salonu automobila Nova Opel Corsa se pojavljuje i sa 5 vrata a nudi se uz: 1.2 benzinski motor od 85 KS, prednje podizače stakala, centralno zaključavanje vrata sa daljinskom komandom, tempomat, putni računar, klima uređaj, radio CD sa 4 zvučnika, audio kontrole na upravljaču, servo upravljač podesiv po visini i dubini, 2 vazdušna jastuka i ABS sistem, elektro podesivi spoljni retrovizori, podešavanje visine sedišta vozača.

Opel Astra Classic III, 5 vrata, po ceni od 10.390 evra uz sajamsku uštedu od 1.695 evra

Opel Astra Classic III je atraktivno opremljen model koji pruža izdašnu lepezu osobina za  bezbednost, funkcionalnost i udobnost. Ovaj automobil poseduje moć da zadovolji jer na svaki zahtev kupca ima odgovor. Lepeza moćnih, fleksibilnih motora sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni

Povezana vest:  Svetska premijera na Međunarodnom sajmu automobila IAA: Moćna Opel Cascada 147 kW/200ks

koncept, svakako pokrivaju svaku opciju. Opel Astra Classic III, 5 vrata  nudi: 1.4. 16V benzinski motor od 90KS, klima uređaj, radio CD sa 6 zvučnika, 4 vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, kožni servo upravljač sa daljinskim komandama za radio, spoljne retrovizore i ručke vrata u boji karoserije, prednje podizače stakala, elektro-podesive retrovizore sa grejačima, centralno zaljkučavanje vrata sa daljinskom komandom.

{vsig}OPEL_SAJAM_2011{/vsig}

Opel Astra Classic III, 4 vrata, po ceni od 11.600 evra uz sajamsku uštedu od 1.764 evra

Uz Opel Astru Classic III, 4 vrata se nudi: 1.6. 16V benzinski motor od 115KS, klima uređaj, radio CD sa 6 zvučnika, 4 vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, kožni servo upravljač sa daljinskim komandama za radio, prednje podizače stakala, elektro-podesive retrovizore sa grejačima, centralno zaljkučavanje vrata sa daljinskom komandom.

Nova Opel Astra po ceni od 13.895 evra uz neverovatnu sajamsku uštedu od 2.030 evra

Sa svojim sportskim, lepim izgledom, udobnošću pri vožnji, inovativnim tehnologijama i celim nizom pogonskog sistema koji donose ekonomičnost u potrošnji goriva, nova Opel Astra, predstavlja pravi „bum“ u evropskom segmentu kompaktnih vozila. Nova Opel Astra se nudi uz: metalik boju, klima uređaj sa filterom čestica, radio CD 300 MP3 sa trostrukim  info ekranom, elektro-podesive retrovizore sa grejačima,  ručke na vratima u boji karoserije, hromirana prednja svetla, dnevna poziciona svetla, instrumente obrubljene hromiranim prstenovima, električne podizače prednjih stakala, električno daljinsko zaključavanje vrata, svetla za čitanje napred, servo upravljanje osetljivo na brzinu, sistem protiv blokiranja točkova ABS, ESP Plus prednje i bočne vazdušne jastuke,

16- inčne čelične točkove  sa stilskim naplacima  ISOFIX, drugi red sedišta.

Opel Astra Sports Tourer, po ceni od 15.162 evra uz sajamsku uštedu od 2.130 evra

Nova Astra Sports Tourer unosi stil, praktičnost i ekološku tehnologiju u segment kompaktnih karavana, pružajući vlasnicima fleksibilnost kombinovanja profesionalne i privatne upotrebe vozila. Sportska, elegantna a ipak izuzetno praktična – nova Astra Sports Tourer postavlja nove standarde dizajna u klasi kompaktnih karavana. Ima isti Opelov dizajnerski DNK i ime Sports Tourer kao i njen veći kolega, Insignia, a nudi funkcije karavana sa zategnutim, dinamičnim oblikom.

Povezana vest:  Mercedes-Benz Truck Roadshow posetio i Srbiju

Opel Zafira po ceni od 13.990 evra, sajamska ušteda od čak 3.645 evra

Često kopirana ali nikad nadmašena. Opel Zafira je originalni kompakt porodični kombi sa sedam sedišta, i nastavlja sa očuvanjem tog standarda. Putujte sa stilom i udobno, i uživajte u impresivnoj dinamici vožnje.

Opel Meriva po ceni od 13.533 evra uz sajamsku uštedu od 1.305 evra

Opel Meriva je inovativni minivan koji beleži prvo mesto po prodaji u okviru svog segmenta u Evropi. Ovaj automobil je okarakterisan kao šampion fleksibilnosti zbog svoje inovativne i revolucionarne pojave zahvaljujući FlexSpace-u i FlexRail-u koji obezbeđuju prostor za odlaganje, koji zadovoljavaju sve potrebe kupaca kao i FlexDoors revolucionarnim vratima.

Nova Opel Antara po ceni od 19.877 evra uz sajamsku uštedu: 5.300 evra

Sa izraženim spoljašnjim dizajnom, novim motorima, ponovno naštimovanom šasijom i modernizovanim enterijerom, Opel Antara kombinuje karakter sportskog terenca sa visokim nivoom praktičnosti i urbanim šik stilom u modelu za 2011. godinu. Kompletno obnovljena ponuda motora koja uključuje dva dizel motora i jednog benzinca zadovoljava Euro 5 standarde za emisiju gasova i garantuje poboljšane performanse vožnje, uz znatno smanjenu potrošnju i emisiju.

Opel Insignia po ceni od 17.211 evra, uz gratis pogon na 4 točka & FlexRide

Sa Insignijom Opel je ponovno definisao segment srednje velikih automobila. S linijom krova nalik na kupe i snažnim fokusom na dizajn, Opel Insignia postaje perjanica tržišnog segmenta koji upravo doživljava svoj procvat, jer ljudi traže lepo dizajniran automobil koji je ekonomičan, ali i zabavan za vožnju. Dizajn Insignije podiže Opel na novi nivo, utemeljujući novopronađenu samouverenost u moćnom, dinamičnom i sofisticiranom izgledu koji je u skladu sa izvanrednim voznim performansama ovog automobila.

Opel Insignia Sports Tourer po ceni od 18.926 evra  uz gratis pogon na 4 točka & FlexRide

Opel Insignia Sports Tourer odiše atletskim, sportskim a u isto vreme moćnim i elegantnim dizajnom. Ovaj automobil predstavlja karakter osobe koja ga vozi a samim tim omogućava izvanredan doživljaj vožnje.