infinit_sajam_2011

Infiniti i u Srbiji

Prvim učešćem na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, na tržište Srbije i zvanično stiže još jedna marka – prestižan, luksuzan, po mnogo čemu originalan Infiniti.

-Posebna mi je čast što možemo da objavimo da je u poslovnom portfelju Grand Motorsa još jedna – četvrta marka: Infiniti se od sada može kupiti i u Srbiji. Ovde stiže s namerom da i u Srbiji, kao i drugde po Evropi i svetu, ponudi automobile sa vrhunskim atributinma, a vlasnicima do sada neviđeni nivo usluge – kaže generalni direktor beogradskog Grand Motorsa, gospodin Stanko Radić.

Povezana vest:  Proglašen pobednik #ADAMYOURSELF takmičenja

-U proteklih devet godina Grand Motors je rastao brže nego ijedan od ovlašćenih uvoznika automobila u Srbiji i trenutno je kompanija sa najvećim brojem marki koje uvozi, prodaje, distribuira i servisira.

-Infiniti označava još jednu prekretnicu u poslovanju naše kompanije, jer sa ovom markom na tržište Srbije stižu ne samo prefinjeni, snažni, u mnogo čemu neobični automobili, već i sasvim drugačiji pristup u poslovanju – od prodajnog salona, do servisnih usluga. U to će moći da se uvere svi koji budu posetili Infiniti Centar, čije svečano otvaranje najavljujemo za početak maja – kaže gospodin Radić.

Povezana vest:  Hjundai auto Srbija najbolji u regionu

Beograd će uskoro dobiti Infiniti Centar, četrdesetdrugi u Evropi i postati još jedan grad na velikoj Infiniti mapi na kojoj su, recimo, Pariz, Madrid, Barselona, Valensija, Milano, Atina, Antverpen, Varšava, Rim, Cirih, Roterdam, Sofija, Amsterdam, Prag, Padova,  Hamburg i Zagreb.

infinit_sajam_2011_1

Za prvo upoznavanje s potencijalnim kupcima, Infiniti je na 49. auto salonu u Beogradu izložio deo bogate ponude – četiri modela za koje se procenjuje da će biti najtraženiji na srpskom tržištu: to su Infiniti FX30d S Premium (maloprodajna cena u Srbiji sa PDV-om 69.900 evra u dinarskoj protivvrednosti; za FX familiju početna cena 59.900 evra), Infiniti EX30d GT Premium (maloprodajna cena 57.900 evra, početna za ovu familiju 46.900 evra), Infiniti M30d GT Premium (59.900 evra, početna za familiju 50.900 evra) i Infiniti G 37 GT Premium Convertible (59.900 evra, početna cena za kabrio 52.900, za G familiju – sedan varijantu, 41.900 evra).

Povezana vest:  POL POZICIJA ZA DDOR BG CAR SHOW I MOTOPASSION

{vsig}INFINITI_SAJAM_2011{/vsig}