citroen_slavlje_sajam_2011_1

Citroen slavi na sajmu – zaslužene nagrade i priznanja

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, na ovogodišnjem Sajmu automobila slavi 7 godna postojanja, a da se to slavlje dodatno uveliča pobrinuo se najtraženiji model Citroen C3.

Sinoć je u slavljeničkoj atmosferi i pred brojnim novinarima i posetiocima stigla na pravo mesto nagrada dobijena krajem prošle godine. Eminentni žiri Asocijacije Automobilskih Novinara Srbije (AANS) uručio je nagradu AUTOMOBIL GODINE 2011 ovogodišnjem pobedniku, Citroenu C3. Predsednik žirija Aleksandar Andrić (žiri sačinjavaju i Vladan Slavković, Dragan Milutinović, Zoran Samardžić i Zoran Plavsić) obrazložio je u svom izlaganju sve razloge zbog kojih je upravo ovaj sjajni automobil izabran među ozbiljnim konkurentima. Na ovo poštovano priznanje stručne javnosti svi u Vitro Group su veoma ponosni. Da podsetimo da su modeli C3/DS3 osvojili sve nagrade za najbolji automobil u Srbiji koje su se dodeljivale na kraju prošle i početkom ove godine, čime je Citroen napravio presedan u dosadašnjim izborima u našoj zemlji, osvojivši sve što se osvojiti moglo. U ime kompanije priznanje je primio kompletan menadžment firme pojačan gostima iz Pariza, koji nisu krili zadovoljstvo ovakvim razvojem događaja u korist Citroena.

Povezana vest:  Svetske premijere i noviteti FIAT-a na 81. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi

citroen_slavlje_sajam_2011

Novi Citroen C3 je jedinstven automobil, istovremeno zaobljen i zategnut, a pored dizajna izdvaja se i izborom materijala koji mu podižu kvalitet. Jedan je od najkompaktnijih automobila u svojoj klasi pa pruža izvanredan komoditet putnicima, a 300 l prtljažnog prostora, najviše u svojoj klasi, čine ukupan utisak daleko konfornijim. Takođe, novi Citroen C3 nudi, kao opciju kupovine, novo iskustvo u vožnji zahvaljujući neverovatnom Zenith vetrobranu. Proizvodi se u novim pogonima u okolini Pariza.

Povezana vest:  Dobro upakovana ponuda - Opel Corsa Enjoy za 10.999 evra

Model koji je na sajamskoj akciji odlikuje sjajna dodatna oprema u koju spadaju: klima uređaj, 4 vazdušna jastuka, ABS, progresivni servo upravljač, putni računar, elektro podizači prednjih stakala, daljinsko centralno zaključavanje, , električno podešavanje ogledala spoljnih retrovizora u boji karoserije, upravljač podesiv po visini i dubini, vozačevo sedište podesivo po visini, deljiva zadnja klupa, 15” ukrasni poklopci točkova.. i prodaje se po ceni od 9480 evra.

Povezana vest:  Mazda3 pobednik u kompakt-klasi istraživanju instituta J.D. Power

Vitro Group i Citroen ponovo svoje kupce postavljaju u povlašćeni položaj koristeći svoj slogan: CITROEN VOZE ONI KOJI ZNAJU-PRIDRUŽITE IM SE!

Pozivamo vas da obiđete veoma atraktivan štand francuskog proizvođača u areni Hale 1 Beogradskog sajma i iskoristite ponudu automobila koji prevazilaze svoju klasu.