Clanovi_Jeep_Kluba_Srbija_na_standu _FAS-a

Novi Grand Cherokee i Compass osvojili ljubitelje Jeep-a

Kompanija Fiat Automobili Srbija ugostila je na svom izložbenom prostoru na sajmu automobila članove Jeep Kluba Srbija. Ovom prilikom pasionirani ljubitelji Jeep-a divili su se novim modelima Jeep Grand Cherokee i Jeep Compass, i razmenjivali svoja iskustva u vožnji čuvenih Jeep terenaca.

Najveću pažnju članova kluba zaokupila je zvezda terenske vožnje, novi Jeep Grand Cherokee koji postavlja visoke standarde u kategoriji SUV vozila. „Veliki poglavica“ oduševio je obožavaoce Jeep-a svojim savremenim dizajnom, udobnošću ali i agilnošću u vožnji.

Povezana vest:  Sa Toyotom u Japan- umetničko takmičenje za decu “Toyotin auto snova”

Na štandu kompanije Fiat Automobili Srbija gosti su razgledali još dva modela SUV segmenta koji su idealni za sve zaljubljenike u avanturu na točkovima. Novi Jeep Compass, čiji je sofisticiran izgled inspirisan ikonom ovog segmenta, novom generacijom modela Jeep Grand Cherokee, osvojio ih je na prvi pogled. Posetioci su se još jednom uverili i u snažne performanse moćnog modela Jeep Wrangler, koje omogućavaju da ovaj čuveni „kauboj“ sa lakoćom savlada i najzahtevnije staze i predele.

Povezana vest:  Reakcije na zemljotres u Japanu:Nema oštećenja u Mazdi

Članove kluba obradovalo je nedavno proširenje prodajno servisne mreže FAS-a, a kompanija Kompresor, koja je otvorila centar u Beogradu, omogućila je članovima popust na servis tokom aprila.

Jeep Klub Srbija okuplja obožavaoce i vlasnike Jeep vozila, koje spaja avanturistički duh i želja za istraživanjem prirode terenskim vozilom. Klub je poznat po izletima na kojima pasionirani vozači istražuju nepristupačne delove Srbije.

Povezana vest:  Najbolja alternativa: Opelova LPG (tečni naftni gas) i CNG (komprimovani prirodni gas) flota