milan_piperski_ring (2)

Piperski spreman za Mugurela!

 

Srpski polusrednjaš Milan Piperski boksovace drugi meč u profi karijeri 8.aprila u Hamburgu protiv iskusnog Rumuna Mugurel Sebea, kao uvodna borba meča u teškoj kategoriji između Deni Vilijamsa i Lasla Tota, a promoteri su Ismael Ozen i Vilfred Saurlend. Piperski se pripremao za ovaj meč u Drvengradu sa Nenadom Borovčaninom, koji se priprema za meč za titulu šampiona Evrope u junu, a završnicu priprema obavio je u kampu Bali Balkanboksing, gde je sparingovao sa Predragom Kovačevićem i Mirsadom Ćebom, pod budnim okom trenera Darka Popivode.

Povezana vest:  Meč šampiona u Prestonici

-U principu sam spreman za meč i ako top formu tempiram za meč u Banja Luci, kada ću u uvodnom programu Borovčaninu boksovati protiv boksera sa rang liste. Meč u Hamburgu biće moj drugi u profi ringu, gde idem po pobedu, kako bih odbranio slogan kampa da poraz nije opcija. Cilj je da do kraja godine boksujem za titulu šampiona Balkana i na tom putu moram da pobedim svakog boksera koji mi se nađe na putu! Svestan sam da na putu do vrha ne mogu da boksujem samo kod kuće u Srbiji, prihvatio sam da boksujem u Nemačkoj i tako se brže probijem u boksersku elitu – rekao je Milan Piperski.

Povezana vest:  Meksikanac Kasares odbranio titulu



Piperski je debitovao kao profesionalac na Zlatiboru ove godine, pobedom protiv Bugarina Mustafcijeva i tako najavio blistavu karijeru, za koju mnogi smatraju da će biti daleko uspešnija od amaterske, pre svega zbog uslova koje ima kao profesionalac.