Novi_Fiat_Ducato_1

NOVI FIAT PROFESSIONAL DUCATO: Poslednja generacija najprodavanijeg lakog komercijalnog vozila predstavlja spoj funkcionalnosti i estetike

Fiat S.p.A. lansira novi Fiat Professional Ducato, poslednju generaciju najprodavanijeg lakog komercijalnog vozila koje je tokom 30 godina prodato u više od 2.2 miliona primeraka širom sveta. Novi model predstavlja spoj funkcionalnosti, estetike i ekonomičnosti i zadovoljava najrazličitije poslovne potrebe.

Povezana vest:  UTICAJ KORONE: Prodaja letnjih guma u Srbiji manja za 24,2 odsto, a zimskih za 13 procenata. Trend pada i u regionu

Njegov dizajn usklađen je sa potrebom za prostranošću i udobnošću. Ovo čuveno vozilo tradicionalno je poznato po pouzdanim motorima, maloj potrošnji, kao i velikom obrtnom momentu pri malom broju obrtaja. U ponudi će biti četiri Euro 5 Multijet turbodizel motora sa direktnim ubrizgavanjem, do 177 KS i menjačima sa pet ili šest brzina. Zahvaljujući primeni inovativnih tehnologija ovi motori ostvaruju rekordno nisku potrošnju goriva, od 6.4l na pređenih 100km i emisiju ugljen-dioksida od 169g/km.

Povezana vest:  Najveći izvozni adut Srbije proslavio svoj prvi rođendan

Kupcima su na raspolaganju tri verzije unapređenih enterijera, što je trenutno jedina ovakva ponuda na tržištu. Unutrašnjost novog modela je visoko funkcionalna, ergonomski prilagođena i pruža veliku udobnost u vožnji.

Poslednja generacija ovog popularnog vozila omogućava izbor nekoliko zapremina, od osam do 17 m3. Novi Ducato ima i inovativan sistem za kontrolu proklizavanja “Traction +”, koji omogućava lakše upravljanje vozilom na zahtevnim terenima. Vožnju dodatno olakšavaju “Blue & Me Nav” i „eco: Drive Fiat Professional“ sistemi koji vozače navode na optimalne putanje i ekonomičniju vožnju.

Povezana vest:  Otvaranje Chevrolet-ovog "stogodišnjeg salona" u Ženevi