BMW1_Sensation

BMW – oficijelno vozilo Sensation žurke

BMW je povodom partnerstva sa Sensation žurkom, pripremio specijalnu ponudu za automobile serije 1 i 3, gde je, osim odličnih uslova finansiranja i dodatne opreme, obezbeđen i poklon iznenađenja. I ne samo to; BMW je za sve posetioce BMW Srbija Facebook stranice, priredio takmičenje, u kome najkreativniji učesnici mogu biti u mogućnosti da budu BMW gosti na Sensation žurci.

U Beograd 21. maјa stiže Sensation, najveći i najsenzacionalniji događaj u istoriji elektronske muzike. Tema ovogodišnjeg Sensationa u Beogradu je The Ocean of White. Neverovatni audio vizuelni efekti specijalno dizajnirani za velike zatvorene prostore donose neponovljivo iskustvo za svakog posetioca bez obzira na to gde se nalazi, dok plesačice koje izvode numere pod fontanama čine da posetioci urone u ovaj podvodni spektakl i prepuste se muzici i uživanjima svih čula. Scenografija sa jedinstvenim vizuelnim efektima, izuzetnom pirotehnikom i video podrškom, učiniće ovo podvodno iskustvo događajem koji se ne zaboravlja do kraja života. Na ovogodišnjem Sensation-u u Beogradu nastupaju vodeći svetski DJ-evi: MR WHITE, FEDDE LE GRAND, CHUCKIE, MC GEE, SEBASTIAN INGROSSO i SANDER VAN DOORN.

Povezana vest:  Chevrolet predstavlja mnoštvo novih opcija u ponudi vozila

Sensation Beograd 2011 obećava najbolji provod ove godine, a BMW obećava jedinstveno uživanje u vožnji i to sa BMW serije 1 i 3. Uz podršku BMW Financial Services, sada je BMW Serije 1 moguće voziti sa ratom od 273 eur, a BMW Serije 3 od 353 eur, i kamatom od 3.99%. Osim odličnih uslova finansiranja, za kupce ovih modela, BMW je obezbedio i izuzetnu opremu ali i odličan provod na Sensation žurci.

Povezana vest:  Gruba džepna raketa: Opel ADAM ROCKS S

Dodatno iznenađenje za sve fanove BMW Srbija Facebook stranice je takmičenje, na kome će se učesnici takmičiti za priliku da budu BMW gosti na Sensation žurci. Svi zainteresovani mogu da, preuzimanjem BMW i Sensation sadržaja, kreiraju sliku sa temom Uživanje na Sensation žurci. Obavezni motivi na slikama su Sensation okruženje, beli BMW automobil, i slike društva koje bi poveli na Sensation.

Povezana vest:  Alfa Romeo 4C Concept na paradi „Mille Miglia 2011”

Voziti se u ovakvom vozilu je izuzetan osećaj i zato je BMW oficijelno vozilo najveće „Sensation“ žurke u jugoistočnoj Evropi. Biti tamo, znači uživati svim čulima. Za kraj, dovoljno je samo da vam poručimo: Be part of the night, dress in white!

sensation3