Fiat_500_1

FIAT 500, FIAT LINEA I ALFA ROMEO MITO PREDSTOJEĆEG VIKENDA NA BEOGRADSKOM SAJMU

Kompanija Fiat Automobili Srbija izložiće tri automobila iz svog uvoznog programa u okviru manifestacija Lady Fair i Kids Fair od 20. do 22. maja na Beogradskom sajmu. FAS će damama koje posete sajam namenjen ženama u Hali 2 predstaviti Alfa Romeo MiTo i Fiat 500, dok će se posetioci dečijeg sajma Kids Fair u Hali 3 uveriti u prednosti porodičnog automobila Fiat Linea.

Povezana vest:  Predstavljen prvi zlatni automobil

Za dame koje u subotu posete Lady Fair, u 13 časova biće organizovan kviz u kojem će moći da pokažu svoje znanje ali i da saznaju nove informacije o izloženim automobilima. Trendi Fiat 500 oduševljava sve ljubitelje gradske vožnje zbog svojih malih dimenzija, naprednih tehnologija, niske potrošnje i minimalnog uticaja na životnu sredinu. MiTo -najmanji Alfa Romeo model je gradski četvorotočkaš koji osvaja vozače sportskog duha kombinacijom sofisticiranog izgleda i zavidnih performansi.

Povezana vest:  DVE GODINE PROIZVODNJE FIAT PUNTO CLASSIC-a U KRAGUJEVCU - Open Day u prodajno-servisnim centrima kompanije Fiat Automobili Srbija