Opel automobili

Čovek iz Opela vam daje najbolju ponudu samo u subotu 18. juna!

Opel je svojom fantastičnom akcijom još jednom potvrdio da teži da uvek želje svojih kupaca učini stvarnim. Ovoga puta je u pitanju specijalna prilika za dobijanje detaljno razrađene ponude automobila koji personalizuje želje i potrebe kupaca.

Kupci mogu da zakažu VIP sastanak direktno sa predstavnikom iz Opela do 17. juna i iskoriste ovu ekskluzivnu ponudu i jedinstvenu priliku da u direktnom kontaktu dobiju ponudu koja predstavlja sve ono što žele od automobila. Automobil za porodicu, posao , gradsku vožnju ili duga putovanja? Opel na ovaj način izlazi u susret svim sadašnjim i potencijalnim kupcima.

Povezana vest:  Opel Astra – najprodavaniji automobil u Srbiji

Ova akcija predstavlja način da se kompanija Opel upozna sa potrebama svojih kupaca kojima će izaći u susret, a sa druge strane kupci će dobiti mogućnost da preko predstavnika iz Opela kreiraju ponudu automobila koji zadovoljava sve njihove potrebe.

Na sastanku, koji će se realizovati u subotu 18. juna, predstavnik iz Opela će preporučiti model koji najbolje odgovara kupcima i specijalno za njih dati najbolju ponudu.

Povezana vest:  Peugeot takmičenje u dizajnu

Sastanci će se obaviti u Opel dilerstvima koji učestvuju u akciji.