hladno_pivo_koncert

Hladno pivo prvi put u Crnoj Gori

 

Zagrebački pank-rok sastav „Hladno pivo“ dolazi prvi put u karijeri u Crnu Goru za dva koncerta 23. i 24. juna na terasi Kulturno-informativnog centra „Budo Tomović“ u Podgorici, saopštio je danas promoter „Long plej“ iz Beograda.

-Istorijski događaj, dolazimo nakon više od 20 godina, prvi put u Crnu Goru uopšte! A već je bilo pitanja da li imamo nešto na nacionalnoj osnovi protiv Crne Gore! Naravno da ne! Jednostavno se radilo o tome da ćemo doći na prvi ozbiljan poziv. I sad se to konačno iskombinovalo – kaže pevač Mile Kekin.

Povezana vest:  Gerls Alaud se ponovo okupljaju 2012.

„Hladno pivo“ će na regionalnoj turneji „Dodvoravanje“, kojom promovišu nedavno izašli CD album „Svijet glamura“, svirati 10. Juna u Vodicama, 11. juna u Kneževim Vinogradima, 17. juna u Kragujevcu na „Arsenal festu“, 18. juna u Daruvaru, 22. juna u Dubrovniku i 23. I 24. juna u Podgorici.

Zagrepčani idu 29. juna u Mostar, 1. jula u Rovinj, 8. jula u Lendavu, 14. jula u Rijeku, 16. jula u Grosvarasdorf u Austriji, 29. jula u Murter i 17. avgusta u Posušje, a na jesen ih očekuju veliki koncerti 7. oktobra u Zagrebačkoj areni i 2. decembra u Hali sportova u Beogradu.

Povezana vest:  Magnifico 9. aprila u Domu omladine