seat_konkursKompanija SEAT kreirala online kviz „SEAT ENJOY THE GAME“ UEFA Evropske lige, prijavi se i osvoji put za dvoje na finale UEFA!

Kompanija SEAT poziva sve ljubitelje fudbala da testiraju svoje znanje i učestvuju u novom online kvizu, „SEAT Enjoy the game“. Pored klasičnog predvidjanja rezultata utakmica UEFA Evropske lige 2011/2012, učesnici u online kvizu odgovaraće na pitanja vezana za istorijat klubova učesnika, kao i pitanja o brendu SEAT. Svi zainteresovani mogu da se registruju putem sajta https://enjoythegame.seat.com/rs i dobiju priliku da osvoje nagrade, a najuspešniji u ovom sportskom kvizu osvojiće fantastično putovanje za dve osobe u Bukurešt, na finale prestižnog fudbalskog takmičenja!

Povezana vest:  Peugeot i Citroen spajaju se s Mitsubishijem

Za učešće u kvizu mogu da se prijave svi koji imaju preko 18 godina sa mestom prebivališta u Srbiji. Nakon registracije, svaki igrač dobija 500 bodova, koji mogu da se uvećavaju u zavisnosti od tačnih odgovora na postavljena pitanja. U svakom trenutku tokom igranja, učesnici mogu da zamene bodove za promotivne nagrade kao što su SEAT ručni satovi, posude za piće, majice, kačketi, dok će na veliko fudbalsko finale putovati igrač koji do kraja kviza prikupi najveći broj bodova.

Povezana vest:  Nekoliko Opelovih jednostavnih saveta za putovanje

SEAT je španski proizvođač automobila sa tradicijom dužom od 60 godina. Kompanija  Porsche SCG je  zvanični generalni  uvoznik i distributer vozila ove marke za teritorije Srbije i Crne Gore sa razvijenom mrežom ovlašćenih prodajno servisnih salona u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku kao i u Podgorici. Ovaj španski brend se odlikuje vrhunskim kvalitetom, nemačkom tehnologijom i atraktivnim dizajnom. Kompanija SEAT je već treću godinu i generalni  sponzor UEFA Evropske lige 2011/2012.

Povezana vest:  Bezbednost na prvom mestu: Dodatni sistemi vozačke asistencije za Opel Crossland X