audi_promocija_ddec

Održana žurka  povodom promocije automobila Audi Q3

 

U klubu “Opposite” održana je nesvakidašnja promocija automobila Audi Q3, na kojoj su, u okviru umetničkog performansa, predstavljene fantastične performanse ovog urbanog vozila! Žurci su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Vlado Georgijev, Milan Kalinić, Nina Radulović, Đorđe Kortina, Biljana Obradović, Neven Bošković i mnogi drugi,  kao i svi oni koji vole Audi, dok  je se za pravu klubsku atmosferu bila zadužena pop pevačica Lena Kovačević sa svojim bendom.

Ljubitelji brenda Audi imali su priliku da uživaju u dobroj zabavi i predstavljanju automobila na originalan način. Izvođači, najbolji u svojim disciplinama, kroz spektakularan umetnički nastup, dočarali su najistaknutije karakteristike ovog sjajnog četvorotočkaša. Balerina je na najbolji način gostima približila dizajn i eleganciju modela! Dinamičnost, snagu i brzinu predstavio je naš virtuozni plesač. A uživali ste i u predstavi iluzioniste, koji je želeo da nam pokaže, koliko su neverovatne inovacije koje je Audi uspeo da uvede u ovo novo vozilo. Nova Q trojka, sklop je različitih karakteristika koje čine jednu savršenu celinu.

Povezana vest:  Chevrolet 2011. godine zabeležio najbolje tržišno učešće u zapadnoj i centralnoj Evropi u istoriji

Audi Q3 je sportsko, efikasno, trendsetersko i veoma svestrano vozilo koje se podjednako lako vozi na asfaltiranim i neasfaltiranim putevima. Jednodelna maska sa oštrim krajevima daje novom modelu veoma agresivan i dinamičan izgled, čemu doprinose i dnevna LED svetla, dok bočna silueta daje utisak kupe karoserije i ističe sportske karakteristike vozila. Audi Q3 je dugačak 4,39, širok je 1,83 i zajedno sa krovnim nosačima visok 1,60 metara.

Povezana vest:  Specijalan akcija u Opelu - staro za novo!

I ne samo da je elegantan Q3 je i snažan i brz. Time on dodatno pokazuje svoj naglašeni sportski duh. Q3 varijanta sa motorom od 211 KS ubrzava od nule na 100 km/h za 6.9 sekundi i dostiže maksimalnu brzinu od 230 km/h. U modelu Audi Q3 u upotrebi je i TDI i TFSI tehnologija. TFSI je nastao kombinacijom FSI koncepta i turbo punjenja čime se postiže izuzetna dinamika i poboljšana snaga. Audi Q3 2.0 TFSI se isporučuje sa 170 i 211 Ksa motor 2.0 TDI ima 140 KS a potrošnja goriva mu je ispod 5,2 litra.

Povezana vest:  Chevrolet Mi-ray roadster koncept