Specijalna sajamska ponuda kompanija Piraeus Leasing i Piraeus Rent

Piraeus_Leasing_i_Piraeus_Rent_na_manifestaciji_BG_Car_Show_Piraeus Leasing d.o.o. Beograd i Piraeus Rent d.o.o. Beograd će tokom sajamske manifestacije BG Car Show, koja se održava u Beogradu od 8. do 14. marta, predstaviti nove proizvode i specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga namenjenog građanima, kompanijama i samostalnim preduzetnicima. 

Piraeus Leasing je za sve zainteresovane klijente pripremio finansiranje nabavke novih vozila po veoma povoljnim kamatnim stopama, sa periodom otplate do pet godina i uz učešće od 20%. Ova sajamska ponuda Piraeus Leasinga važiće ne samo tokom sajma automobila, već i do kraja marta.

Povezana vest:  Opel ponuda: Za opremu ispred klase

Osim toga, posebnu pogodnost predstavlja i lizing sa manjim mesečnim ratama, odnosno mogućnost ugovaranja ostatka vrednosti predmeta lizinga čime se umanjuje visina pojedinačne rate, a ostatak vrednosti se otplaćuje na kraju lizing perioda. Naime, ostatak vrednosti, koji se zavisno od perioda otplate kreće u rasponu od 20% do 35% vrednosti vozila, klijent plaća po isteku lizing ugovora.

Na primer, ukoliko se klijent odluči za kupovinu vozila čija je neto vrednost 10.000 evra, po nominalnoj kamatnoj stopi od 5,99% (EKS je 8,23%), rokom otplate od 60 meseci i učešćem od 20% od bruto vrednosti automobila, mesečno će plaćati ratu u iznosu od 153 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Korišćenjem ove pogodnosti klijent će mesečno izdvajati 30 evra manje u poređenju sa ratom iz standardne ponude, a ostatak vrednosti vozila u iznosu od 2.000 evra će izmiriti nakon isteka lizing ugovora. 

Povezana vest:  Svaki treći automobil u Evropi ofarban belom bojom

Piraeus Rent je ovom prilikom predstavio dodatne pogodnosti koje važe za uslugu „Upravljanje voznim parkom“ (Fleet Management), a koja podrazumeva punu kontrolu troškova koji obuhvataju Kasko osiguranje, registraciju i redovno servisiranje vozila i guma putem mreže ovlašćenih servisnih partnera.

Na štandu Piraeus Leasinga i Piraeus Renta u Hali 1, svi zainteresovani posetioci će moći da se informišu o ponudi kompanija, a stručnjaci iz oblasti finansijskog i operativnog lizinga biće na raspolaganju za sve potrebne informacije i ponude za modele vozila koja ih interesuju. 

Povezana vest:  Novi hečbek otvara naredno poglavlje u priči o Cruze uspehu

Piraeus Leasing će predstaviti svoju ponudu i na Međunarodnom salonu privrednih vozila koji se takođe održava na Beogradskom sajmu u periodu od 23-27. marta.