Premijera Peugeot skutera Kisbee i Tweet na sajmu „Motopassion“

verano_motoriKompanija Verano Motors pripremila je specijalnu ponudu Peugeot skutera na 5. Međunarodnom sajmu motocikala i bicikala „Motopassion” u Hali 3 Beogradskog sajma.

U širokoj ponudi Peugeot dvotočkaša najjeftiniji je model V-CLIC, sa zapreminom motora 50 cm3 i 2,9 KS, koji je kupcima dostupan za samo 999 evra. Skuter VIVACITY 3, zapremine 50 cm3, koji razvija 4KS je 1.490 evra, SUM UP zapremine 125 cm3, sa 8KS, može da se kupi za 1.750 evra, dok je model GEOPOLIS zapremine motora 125 cm3 , sa 15 KS, 3.690 evra.

Povezana vest:  Kilometraža koju kamioni prevezu zbog vraćene robe kupljene preko interneta ista je kao da 73 puta putujete od Zemlje do Marsa

Pored ovih modela na štandu Verano Motorsa su izloženi i modeli V-CLIC SILVER SPORT, LUDIX BLASTER RS 12, SPEEDFIGHT 2, JET FORCE 50 i JET FORCE 125K15, ELYSTAR 50, SATELIS 250. 

verano_motori_1Za kupce koji se odluče na kupovinu putem kredita obezbeđeni su veoma povoljni ulovi finansiranja na period otplate do 3 godine, uz kamatnu stopu od 6,45 %, koja je najpovoljnija na tržištu. Kompanija Verano Motors na svom štandu ima i banku koja vrši prijem i obradu kreditnih zahteva.

Povezana vest:  Svaki treći automobil u Evropi ofarban belom bojom

Ljubitelji dvotočkaša imaju prilike da po prvi put na našem tržištu upoznaju i najnovije modele Peugeot skutera KISBEE i TWEET, koji su premijerno prikazani na ovogodišnjem sajmu i koji ulaze u prodaju od ove godine.

KISBEE je novi Peugeot skuter namenjen korišćenju u urbanim sredinama. Odlikuje ga sveži redizajn, a pokreće ga četvorotaktni agregat zapremine 50 cm3, koji razvija 3,7 KS. Cena ovog modela je 1.250 evra.
TWEET je nova serija Peugeot skutera velikih točkova, koja se nudi u verzijama sa tri pogonska agregata. Osnovni model pokreće četvorotaktni agregat zapremine 50 cm3, koji razvija 4KS. Cena ovog modela je 1.550 evra.

Povezana vest:  Opel na Salonu automobila u Ženevi: Spektakl za OnStar i „male zvezde"