EURODA

Sastanak evropskog udruženja Opelovih dilera
 
Opelovim dilerima u Srbiji je ove godine ukazana velika čast i poverenje da budu domaćini prolećnog sastanka, evropskog udruženja Opelovih dilera, EURODA-e.
EURODA je osnovana 1990. godine, a danas broji preko 4,000 Opelovih dilera i 50,000 zaposlenih u 26 evropskih zemalja. Cilj udruženja je da štiti interese dilera na svim poljima, kao i da uspostavi dobre odnose između dilera i kompanija Opel/Vauxhall i GM. Obzirom da su dileri glavna veza između proizvođača i kupaca, EURODA nastoji da sa kompanijama Opel/Vauxhall i GM održava partnerske odnose kako bi zajedno postigli najbolje rezultate i pronašli najbolje načine poslovanja koji bi rezultirali obostranim zadovoljstvom.
EURODA takođe pruža čvrstu osnovu za svoje članove za raz­menu najbolje prakse, uključivanje dilera u ERB (Evropski odbor za maloprodaju) i lokalne Odbore za franšize, Radne timove i Specijalne komitete. EURODA omogućava dilerima ujedinjenje snaga radi maksimizacije prodaje, poslova nakon prodaje i povećanja profitabilnosti, kako na nacionalnom, tako i na evropskom nivou.
Sastanci EURODA-e se održavaju dva puta godišnje. Zimski je tradicionalno u Riselshajmu gde je i Opelova centrala, dok se organizacija prolećnog sastanka poverava različitim zemljama članicama. Predstavnicima srpskih dilera je izuzetna čast što su imali priliku da ove godine budu domaćini jednom ovako važnom događaju.

 

Povezana vest:  CITROËN C5 - PRIVLAČNOST, PERFORMANSE, STATUS I KVALITET