Opel_i_Bajaga_1

Promocija modela Opel Ampera i Bajagine knjige „Vodič kroz snove“ na Opelovom štandu ispred Shopping Centra Ušće

Još jedna u nizu akcija kojom će Opel obeležiti svoj jubilej održaće se u subotu 16. juna, od 18 do 20h, na Opelovom štandu ispred Shopping Centra Ušće. Posetioci štanda moći će po prvi put da vide Opel Amperu ’’Evropski automobil godine 2012’’,a promociji će prisustvovati i Momčilo Bajagić Bajaga, pop-rok zvezda i brend ambasador Opel-a.

Povezana vest:  NOVI KRUG IZBORA ZA EKO AUTOMOBIL GODINE OBELEŽEN UZ MODNU REVIJU

Sve zaljubljenike u brend Opel i dobru muziku na promociji očekuju sjajna iznenadjenja. Svaki posetilac koji bude učestvovao u Opel kvizu, biće jedan od 100 potencijalnih dobitnika zanimljivih nagrada. U pitanju je potpisana knjiga’’Vodič kroz snove’’ i CD „Daljina, dim i prašina“  jednog od najpoznatijih i najcenjenijih domaćih pop -rok muzičara, Momčila Bajagića Bajage.

Knjiga „Vodič kroz snove“ sadrži oko sedamdeset pesama poznate pop-rok grupe ‘’Bajaga i instruktori’’, koje su obeležile prošle tri decenije, od albuma „Pozitivna geografija“ do sada. Knjiga predstavlja svojevrsni vodič kroz nostalgiju, zbirku koja pokreće snažne emocije koje zapravo nikada ne nestaju.

Povezana vest:  Međunarodni salon automobila u Ženevi, FIAT 500 by GUČI ZA VOŽNJU VISOKOG STILA

Posetioci štanda imaće prilike da se i lično uvere u zaista impresivne karakteristike modela Opel Ampere. Opel Ampera predstavlja potpuno novu kategoriju vožnje na električni pogon i prvi je serijski automobil te vrste. Električno vozilo sa povećanim dometom (E-REV) razlikuje se od hibrida ili hibrida na punjenje po tome što točkove vozila uvek pokreće električna pogonska jedinica. Opel Ampera ne mora da koristi gorivo pri vožnji u okviru dometa baterije od 60 km.

Povezana vest:  PREMIJERE FIAT-A U SRBIJI, Na FAS štandu nova Lancia Ypsilon, Jeep Grand Cherokee, revolucionarni TwinAir motor i Alfa Romeo Giulietta sa 140 KS

Opel ove godine slavi 150 godina svog postojanja s toga u narednom periodu možemo da očekujemo još iznenadjenja iz ove legendarne auto kuće.