Opel_Suvozac

Opelova Android aplikacija unapređena novim segmentom

Opelova aplikacija ’’Suvozač’’ još jednom je unapređena i dopunjena novim segmentom  koji će svim vozačima skratiti vreme i napor prilikom traženja slobodnog parking mesta i time olakšati vožnju u beogradskim gužvama.

Novi segment se zove Parkiraj se i sadrži mapu Beograda u koju su unete sve gradske garaže i parkirališta sa informacijama o ukupnom broju parking mesta, kao i broju slobodnih mesta. Jednostavnim klikom na izabranu garažu korisnici mogu brzo doći se do podataka o adresi parkirališta, radnom vremenu i cenama parkiranja, a dostupna je i opcija brzog pozivanja izabrane garaže. Zahvaljujući ovom novom dodatku, na jednom mestu su obuhvaćene sve informacije koje su potrebne vozačima, čime je olakšano i ubrzano njihovo snalaženje u gradu i obezbeđena maksimalna udobnost u vožnji.

Povezana vest:  Opel Connect: Opel uvodi novi sistem povezivanja

Aplikacija ’’Suvozač’’ je nedavno dopunjena i segmentom Moj auto koji pruža osnovne informacije o posedovanom automobilu, kroz tri podsegmenta: Servisna knjižica, Servis podsetnik i Troškovi. Pored svih ovih dopuna, korisnicima su i dalje dostupne prvobitne opcije: Vremenska prognoza, Opel oko, Stanje na putevima, Uspori snima se, Opel, Zahtev za ponudu i Zahtev za test vožnju. Sa novim proširenjem aplikacije, vozačima se pruža još veći i bogatiji spektar informacija koje će dodatno unaprediti njihovu informisanost i bezbednost.

Povezana vest:  AUTOBEST GALA: Opel Combo Life je ,,Best buy automobil u Evropi 2019’’

Aplikaciju ’’Suvozač’’ moguće je preuzeti na sledećoj adresi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opel.suvozac&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5vcGVsLnN1dm96YWMiXQ..