swiftSuzuki Swift jeftiniji 790 evra
Zbog izuzuzetnog interesovanja koje je tokom prodajno-izložbene manifestacije BG CAR SHOW 2010 vladalo za automobilima Suzuki, uvoznik i serviser, beogradski Euro Sumar, odlučio je da „časti“ one koji u martu nisu uspeli da dođu do željenog vozila, pa od 1. aprila jedan od najtraženijih modela kod nas i u Evropi – Swift – nudi uz popust od 790 evra.
Tako se verzija sa benzinskim motorom od 1,3 litra (92 KS), ručnim menjačem i paketom opreme GLX+, umesto za 10.900, od 1. aprila može kupiti za 10.190 evra.
Swift na specijalnom aprilskom popustu je opremljen manuelnim klima uređajem, elektro servo asistencijom u upravljačkom mehanizmu, multifunkcionalnim upravljačem, kožom obloženim kolom upravljača podesivim po visni, sedištem vozača podesivim po visini, info displejem (temperatura, vreme, potrošnja), radiom sa CD-om i  šest zvučnika, dva vazdušna jastuka, elektro podizačima prednjih prozora, polen filterom, kodiranim ključem sa imobilajzerom, daljinskim zaključavanjem, ABS-om sa EBD-om, elektropodesivim retrovizorima sa grejačima.
U Euro Sumaru upozoravaju da je količina ovih automobila sa sniženom cenom ograničena.
Povezana vest:  EuroNCAP nagradio limuzinu Chevrolet Aveo i Captivu sa pet zvezdica