ford-figo-cars1Besplatno prolećno sređivanje fordovih automobila u Grand Motors servisima
U Grand Motorsovom centralnom servisu na Novom Beogradu, u servisima poslovnih jedinica u Novom Sadu, Subotici i Nišu, kao i u servisnim radionicama servisno-prodajnih partnera u Čačku i Jagodini, vlasnici Fordova tokom aprila mogu da obave besplatnu proveru tehničke „kondicije“ svojih vozila.
Istovremeno, nudi im se mogućnost da se uočene neispravnosti poprave uz 10 odsto popusta na rad, a uz isti popust se mogu kupiti i neki vitalni originalni rezervni delovi.
U ovlašćenim Fordovim servisima u Srbiji u aprilu se besplatno mogu proveriti kočioni i sistemi oslanjanja i obaviti dijagnostika motora (očitavanje grešaka u funkcionisanju pojedinih komponenti). Ovu povoljnost mogu da iskoriste vlasnici modela Mondeo (proizvedenih od 2000. godine nadalje), Fiesta (od 2002. nadalje), Fusion i C-MAX (od 2003. nadalje), Focus (od 2004. nadalje), kao i lakih komercijalnih vozila Transit (od 2000. nadalje) i Transit Connect (od 2002. nadalje).
Uz popust od 10 odsto, od 1. do 30. aprila u Fordovoj mreži se mogu kupiti disk pločice i diskovi, amortizeri, spone i „ramena“, akumulatori, brisači i tečnost za pranje vozačkog stakla.
Ukoliko se vlasnik odluči da u Fordovoj mreži tokom aprila kupi „letnje“ pneumatike renomiranih proizvođača, dobija još veći popust – od 20 odsto i besplatnu montažu!
Povezana vest:  GM prodao Saab holanskom proizvođaču luksuznih vozila