logo-chryslerKompanija Chrysler Balkans predstavila nove internet prezentacije
Kompanija Chrysler Balkans je predstavila potpuno nove internet prezentacije brendova koje zastupa i distribuira na tržištima Zapadnog Balkana a koji su urađeni u skladu sa najvišim korporativnim zahtevima kompanije Chrysler Group LLC.
Internet prezentacije pružaju iscrpne podatke o svim modelima iz bogate game Chrysler, Jeep i Dodge vozila koji su u ponudi, informacije o dilerskoj mreži kao i o polovnim vozilima koja su trenutno u ponudi.
Kao naročito interesantan deo na kome svi posetioci, a posebno novinari, mogu da se informišu o poslovanju kompanije kako na lokalnom tako i na globalnom nivou kao i o svim novitetima i zanimljivostima izdvaja se sekcija „Novosti“.
Ova sekcija se ažurira na dnevnom nivou i nudi pregršt informacija o dostignućima i planovima kompanije Chrysler Group LLC.
Poslednje vesti koje su objavljene se tiču najveće nagrade za zaštitu životne sredine koju je Chrysler Grupa osvojila za svoje postrojenje u Trentonu, Mičigen kao i promocije potpuno novog Pentastar V-6 motora.
Pozivamo vas da redovno posećujete naše internet prezentacije i budete u toku sa akcijama, događajima i novostima iz Chrysler, Jeep i Dodge sveta.
Povezana vest:  Inteligentna rešenja za punjenje električnih vozila