Opel Antara 2

Opelova izvanredna ponuda za dinamičnu Opel Antaru

Beograd. Kompanija Opel svojim potencijalnim kupcima nudi priliku da po veoma pristupačnim cenama uživaju u neverovatnom zadovoljstvu vožnje nove Opel Antare. Jedinstvena ponuda ljubiteljima Opela pruža mogućnost da iskuse pravu udobnost, vrhunsku pouzdanost i nenadmašan nemački kvalitet. Antara je automobil koji će svojom sofisticiranom tehnologijom, revolucionarnim dizajnom i vrhunskim performansama impresionirati čak i najzahtevnije vozače.
Antara sa pogonom na prednjim točkovima, manuelnim šestostepenim menjačem i 2.4-litarskim benzinskim motorom od 123 kW/167 ks iznosi 19.542 evra. Za ljubitelje dizela, tu je verzija sa 2.2-litarskim dizel motorom od 120 kW/163 ks i štedljivim Start/Stop sistemom, sa pogonom na prednjim točkovima i šestostepenim manuelnim menjačem po ceni od 20.988 evra. Obe varijante dolaze sa Enjoy paketom opreme koji uključuje: elektronski klima uređaj (dve zone), kožni volan, kožnu ručicu menjača, grejanje prednjih sedišta, centralni naslon za ruku (napred), aluminijumske naplatke od 17 inča, zatamnjena stakla, električne podesive bočne retrovizore sa grejačima, električne prednje i zadnje podizače prozora, metalik krovne šine, električnu parking kočnicu, ESP, ABS, prednja svetla za maglu, pomoć pri kretanju uzbrdo, radio CD 40, 7 zvučnika, MP3, USB.
Dinamična Opel Antara sa 4×4 pogonom, automatskim šestostepenim menjačem i 2.2-litarskim dizel motorom od 120 kW/163 ks dostupna je po ceni od 25.999 evra. Pored opreme sadržane u Enjoy paketu, ova verzija Antare dolazi u metalik boji i sa putnim računarom, parking senzorima (prednji i zadnji), tempomatom, grafičkim Info-displejom i aluminijumski naplacima od 18 inča.
Opel Antara sa pogonom na svim točkovima, automatskim šestostepenim menjačem i 2.2-litarskim motorom od 120 kW/163 ks iznosi 29.186 evra i sa bogatim i sofisticiranim Cosmo paketom opreme koji sadrži: putni računar, parking senzore (prednji i zadnji), tempomat, grafički Info-displej, aluminijumske naplatke od 18 inča, senzor za kišu, centralni naslon za ruku (pozadi), sedišta u kombinaciji koža-platno, dodatne hromirane dekore na spoljašnosti, BiXenon svetla, uređaj za pranje farova, elektro-preklopive grejane retrovizore, sistem za kontrolu pritiska u gumama, unutrašnji retrovizor sa funkcijom protiv zaslepljivanja.
Opel Antara kombinuje uzbuđenja i performanse sportskih terenskih vozila sa udobnošću i stilom koji nudi luksuzna limuzina jednog od najcenjenijih proizvođača u automobilskoj industriji i predstavlja najbolju kupovinu kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta na našem tržištu.

Povezana vest:  „Verano Motors" sa ponosom predstavlja francuski luksuz na beogradskom sajmu