kulundzic_i_rohlVALTER ROL I ANDREJ KULUNDŽIĆ ZAJEDNO NA HUNGARORINGU SA PORŠEOM 911

ŠAMPIONI PONOVO ZADIVILI !

 

Skoro deceniju posle zauzimanja prvog startnog mesta i trideset šest učešća na Porše Super Kupu na stazama širom Evrope, naš proslavljeni automibilski as i šampion Andrej Kulundžić vratio se na mesto jednog od svojih najvećih uspeha – stazu Formule 1 – Hungaroring !

Andrej i izabrani evropski eksperti zvanično su testirali jedan od najbržih automobila današnjice PORŠE 911 GT 2 RS na zvaničnoj prezentaciji novih modela iz serije ovog legendarnog vozila.

Povezana vest:  Borković ubedljivo najbolji prvog dana 53.Srbija relija

Posebna počast svim prisutnim Poršeovim zvanicama priređena je specijalnim aktivnim prisustvom jednog od najvećih automobilskih asova svih vremena – Valtera Rola – višestrukog osvajača Svetskog reli šampionata, Monte Karlo relija, Afričkog relija, 24 sata Nirburgringa i ostalih čuvenih svetskih trka – koji je već duže vreme i glavni test vozač vodećih Poršeovih modela.

Povezana vest:  FORMULA 1, Sebastijan Fetel: San mi je da jednog dana vozim za Ferari

Zvanično proglašen za “Reli vozača veka” od brojnih žirija širom Evrope, opisan od strane legendarnog Nikija Laude kao “genije na točkovima” – Valter Rol je naročito uživao u razmeni iskustava i utisaka sa Andrejem Kulundžićem. Posebno interesantno za sve prisutne bile su uzbudljive zajedničke vožnje ova dva asa u Poršeu 911 GT 2 RS, u kojima su se smenjivali za volanom i  – pri vratolomnim brzinama – prikazali svu virtuoznost njihovog automobilskog  i trkačkog umeća.

Povezana vest:  Mark Markes: Brzo ću ponovo biti najbolji

Da li su njih dvojica možda dogovorili i neki zajednički “kam-bek”nastup na nekoj od sledećih velikih trka – do tada će ostati prijatna misterija za sve!