LewisHamilton1FORMULA 1

Luis Hamilton: Nisam znao da Alonso depilira noge

 

Ove nedelje će se rasplesti Svetsko prvenstvo Formule 1, jedno od najzanimljivijih poslednjih godina.

Zadnja trka sezone vozi se za Veliku nagradu Abu Dabija, a svoje će šanse za titulu prvaka tražiti Fernando Alonso (Ferari, 246 bodova), Mark Veber (RBR-Reno, 238) i Sebastijan Fetel (RBR-Reno, 231). Teorija je i na strani Luisa Hamilton (MekLaren-Mercedes, 222), međutim, njemu se „zvezde“ moraju savršeno poklopiti za drugi naslov najboljeg na svetu.

Povezana vest:  FINCI I BUGARI KOLO VODILI NA 43.SRBIJA RELIJU, Hirvonen najbrži Gošev pobednik

Iako svaki od spomenute četvorke sanja svoju šansu, činjenica je da u ovom trenutka najbolje stoji Ferarijev vozač. Ostali vrebaju iz prikrajka i nadaju se.

Uprkos nervozi, koje zasigurno ima, među pojedincima u sukobljenim timovima i humora, pa su se tako pred rasplet sezone na Alonsov račun dobro zabavljali Hamilton i Veber. Naime, primetili su Britanac i Australijanac da Ferarijev vozač ima glatko obrijane noge što je Hamilton rado prokomentarisao u medijima.

Povezana vest:  DAKAR RELI 2012, Peterhansel i Despre pobednici 11. etape

-Začudilo me je da je spreman da podnese bol za glatke noge. Mark mi je na to ukazao zapitavši se pritom do koje visine na telu koristi vosak. Mene je zaprepastilo koliko su mu noge sjajne – kazao je Hamilton dodavši da Alonso, zaljubljenik u biciklizam, dobro prima šale na svoj račun.

Povezana vest:  FORMULA 1, Matešič: Fetel nije automatski broj 1