borkovic 2Takmičarski karavan IDEMO SA DUŠANOM U BRNO! narednog vikenda posetiće Kragujevac i Čačak

Takmičarski karavan „Idemo sa Dušanom u Brno“ u organizaciji NIS Petrola i NIS PETROL RACING TEAM-a. sledećeg vikenda će posetiti Kragujevac (subota, 14.09, Trg kod krsta) i Čačak (nedelja, 15.09, Gradski trg).
Biće to sjajna prilika za sve one koji žele da testiraju snagu svojih refleksa i da voze na simulatoru na stazi na kojoj će Dušan Borković voziti na poslednjoj trci u ETCC sezoni. Takođe, ovom prilikom moći će da upoznaju aktuelnog evropskog šampiona u automobilizmu, uživaju u dobrom ritmu i mnogim drugim iznenađenjima od 12.30 do 18 sati.
Prijavljivanje zainteresovanih takmičara je istog dana od 13.30 do 14.45.
Takmičar koji postigne najbolje vreme u vožnji na simulatoru putovaće sa našim najuspešnijim automobilistom u Brno (Češka), gde će Dušan Borković 6. oktobra voziti poslednje dve trke u ETCC sezoni. Pobednik će prisustvovati trkama evropskog automobilskog takmičenja najvišeg ranga pod patronatom FIA (Međunarodne automobilske federacije) sa ekskluzivnim pristupom pitstopu NIS PETROL RACING TEAM-a.
Dušan Borković će na poslednje dve trke u sezoni dati sve od sebe da ponovi uspehe sa prethodnih nastupa čime bi zadržao sjajno treće mesto u generalnom plasmanu u debitantskoj sezoni u evropskom takmičenju najvišeg ranga.

Povezana vest:  BBC-iju prete novčani penali zbog otkazivanja Top gira