Athens_TKD_TeamTEKVONDO

11. TROFEJ BEOGRADA

Elita u srpskoj prestonici

 

U subotu 1. maja u Hali sportova u Novom Beogradu održaće se 11. Trofej Beograda u tekvondou.

Organizacija je pripala, kao i obično Beogradski tekvondo savez. Predsednik saveza Šejn Maglić i Ljubiša Rakić koordiniraju a očekuju se borci iz 15 zemalja.

-Ove godine očekujemo dolazak i nastup oko 400 takmičara iz petnaestak zemalja. Do sada imamo potvrđeno učešće takmičara iz Grčke, Slovačke, Rumunije, Moldavije, Italije, Mađarske, Hrvatske. Takmičenje će se održati na šest borilišta uz korišćenje elektronske opreme La Just. U konkurencijji pionira i kadeta takmičari će imati priliku da nastupe u A i B klasi, odnosno u nižim i višim pojasevima. Očekujemo dosta kvalitetnih borbi s obzirom da dolazi veliki broj takmičara iz inostranstva – rekao je Šejn Maglić.

Povezana vest:  Orlovi oči u oči sa legendama boksa

-U 12 časova će se održati svečano otvaranje takmičenja  gde očekujemo učešće predstavnika sportskih institucija grada i republike, koje ovim putem i javno pozivamo da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju koja je i inače organizovana pod pokroviteljsttvom Grada Beograda i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu – veli Maglić.