IMG 7515Na „Trofeju Beograda“ u tekvondu više od 500 takmičara

„Trofej Beograda“ u tekvondu biće održan u subotu, 17. maja, u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.
Na takmičenju će učestvovati više od 500 tekvondista iz 12 zemalja, istakao je predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu Dragan Ćirić, zadužen za organizaciju sportskih manifestacija.
On je, u sali za konferencije u zgradi Gradske uprave, podsetio da je ovo jedini „Trofej Beogarada“ na koji dolaze reprezentacije iz svih republika eks-Jugoslavije, ali i Austrije, Italije, Grčke, Bugarske, Turske i Albanije.
Predstavnik Beogradskog tekvondo saveza i član organizacionog odbora takmičenja Šejn Maglić dodao je da će u subotu biti održano 15. jubilarno takmičenje pod ovim imenom, i zahvalio Sekretarijatu za sport i omladinu na kontinuiranoj podršci.
– Turnir će biti organizovan po svim standardima koje zahtevaju evropska i svetska tekvondo federacija, tako da su velike šanse da „Trofej Beograda“ postane takmičenje A klase – ukazao je Maglić.
Takmičenje će sa eliminacionim borbama početi u 9 sati, dok je svečano otvaranje predviđeno za 12 sati, istakli su organizatori.

Povezana vest:  Filipi prvi hrvatski sportista pozitivan na korona virus