svecana_akademija (2)DŽUDO

Svečana Akademija Zvezde u Media centru Marakane

 

Media centar na Marakani danas je bio mali da ugosti članove, sportske prijatelje i sponzore Džudo kluba Crvena zvezda koji su prisustvovali velikoj svečanoj Akademiji našeg kluba.

Džudisti Crvene zvezde svečanom Akademijom obeležili su ne samo odlične rezultate u 2010. već su na najbolji način zakoračili u  2011. godinu –godinu punu novih sportskih izazova.

Najmlađim džudistima, članovima podmlatka –škole Crvene zvezde, Ivan Todorov prvi čovek našeg trofejnog tima uručio je diplome za položene pojaseve.

– Ponosni smo ne samo na naše starije takmičare već i na podmladak koji marljivo radi  i trenira u našim sekcijama ovde u Ljutice Bogdana, Košutnjaku, Novoj  Pazovi, Sportskom centru Šumice kao i u centru Beograda u Cetinjskoj ulici. Naši mladi džudisti odličnim rezultatima kako na tatamiju tako i u školi na najbolji način pokazuju kako se brane boje Crvene zvezde- rekao je Ivan Todorov.

Povezana vest:  DŽUDO, Keljmendi osvojila zlatnu medalju u Parizu

Svečana Akademija bila je i odlična prilika za promociju novog kalendara našeg kluba kao i web sajta DŽK Crvena zvezda. Putem adrese www.judoredstar.rs  ljubitelji olimpijskog borilačkog sporta imaće prilike da se upoznaju sa svim novostima iz trofejne džudo porodice iz Ljutice Bogdana.

– Možemo biti ponosni jer smo i na ovom planu, kada su u pitanju marketing i internet prezentacije dokazali da smo već u Evropi. Web stranice turnira Serbia open kao i našeg klupskog sajta već su postigle rekordnu posećenost. Drago mi je da mogu da kažem da su naši rezultati vrhunski  kako na takmičarskom tako i organizacionom planu i zbog vrhunske podrške naših sportskih  prijatelja i sponzora koji su lideri  u svojim oblastima. Upravo zato bih iskoristio ovu priliku da im se ovim putem zahvalim.

Povezana vest:  KARATE, PRVENSTVO SRBIJE ZA SENIORE U KATAMA I BORBAMA, Srbija dobila najbolje

Druženje u medija centru Marakane bilo je odlična prilika da se još jednom sumiraju odlični  rezultati. Ipak posle svečena akademije I vremena za slavlje, naše džudiste u ovoj 2011. godini, očekuju novi sportski izazovi.

– Crvena zvezda ove godine ide u osvajanje titule Superlige Srbije. Imajući u vidu da je podmladak naš prioritet radićemo i na otvaranju novih sekcija kao i na organizaciji turnira “Džudo star kupa”.  U 2011. organizovaćemo i  tradicionalni Serbia open turnir koji je od ove godine Evropski kup i ugostiće elitu džudoa – istakao je Ivan Todorov.

Povezana vest:  TEKVONDO, Gladović ubedljivo poražena od Japanke Hamade

 

PHOTO: ataimages.rs

svecana_akademija (1)