Tekvondo asocijacija Srbije traži volontere – studente za rad na realizaciji Evropskog seniorskog prvenstva koje se, po prvi put, održava u Srbiji od 9. do 12. maja 2024. godine, u Hali 1 Beogradskog sajma. Na prvenstvu će se takmičiti kako tekvondisti, tako i paratekvondisti, a očekuje se učešće više stotina najboljih sportista iz cele Evrope, kao i veliki broj domaćih i stranih novinarskih ekipa, imajući u vidu da je ovo poslednje odmeravanje snaga pred Olimpijske igre u Parizu.

Povezana vest:  KJOKUŠINKAJI, Marina Vuković peta u Parizu

Šampionat se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i Sekretarijata za omladinu i sport grada Beograda, što dodatno naglašava značaj i podršku koju ovaj događaj ima na lokalnom i državnom nivou. Drugim rečima, osim što predstavlja prestižno sportsko takmičenje, šampionat je ključna platforma za razvoj mladih talenata koji će jednog dana, poput Milice Mandić ili Tijane Bogdanović, biti nosioci sportskih uspeha na najvišem nivou.

Povezana vest:  21. EP U FUDOKAN KARATEU U RUMUNIJI, Srpske seniorke najbolje u Evropi

KOGA TRAŽIMO?

Tekvondo asocijaciji Srbije potrebni su volonteri koji poseduju solidno znanje engleskog jezika, veliku strast prema radu u medijima i sportskim temama. Volonteri će biti zaduženi za uzimati kratkih izjava takmičara, prikupljanje podataka sa borilišta, praćenje rezultata, aktivnosti protokola, administrativne, kurirske i druge poslove koji će jednoga dana činiti osnov njihove profesije.

Rad volontera biće podeljen u dve smene tokom četiri takmičarska dana u periodu od 9. do 12. maja. Nakon završetka angažmana, studenti će dobiti potvrdu o volonterskom radu koja će, sigurni smo, dodatno doprineti njihovom fakultetskom uspehu. Osim toga, ovo će biti dobra prilika za umrežavanje sa kolegama i upoznavanje sa budućom profesijom.

Povezana vest:  Jedan hrvatski bokser zaražen korona virusom

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave do 1. maja putem sledećeg linka:

https://volonteri.tkdevents.rs/

Kontakt osoba za sve dodatne informacije: Vladimir Ilić 0631335805